Tencent, Bu Sefer de Wake Up Interactive’i Satın Alıyor

Soleil ve Valhalla Game Studios artık Tencent'in...

Oyun dünyasının balinalarından Tencent, bu sefer de Soleil ve Valhalla Game Studios’un çatı kuruluşu Wake Up Interactive’i bünyesine katıyor.

Satın alıma ilişkin olarak yapılan açıklamada; Wake Up Group’un 2017 yılından beri, bünyesindeki stüdyolar Soleil ve Valhalla Games Studios aracılığıyla PC, konsollar ve mobil cihazlar için pek çok oyunun geliştirilmesinde rol aldığı; Tencent tarafından yapılan bu satın alımın kendilerine üst düzey oyunlar geliştirmek ve daha yaratıcı hareket edebilmek için bir fırsat sunacağı ifade ediliyor.

Bu arada sıradaki oyunları Project EDO için de ilk adımın atıldığı belirtilmekte.  Multiplayer bir aksiyon oyunu olacak Project EDO’da Soleil’in güçlü olduğu alanlar “ninja” ve “etkileyici aksiyon”un birleştirildiği aktarılıyor. Oyundan ilk konsept çizimler de paylaşılmış durumda:

Tencent’in bünyesindeki stüdyoların sayısını artık takip edemiyorum, bu gruba Wake Up Group da dahil oldu böylece. Dedikleri gibi daha yaratıcı fikirlerle ve daha büyük oyunlarla çıkabilecekler mi oyuncuların karşısına bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum