Terminator: Dark Fate'in İlk Fragmanı Yayınlandı!

Tüm robotlar katil değildir!

Terminatör serisinin hayranları uzun yıllardır beklentilerini karşılayacak bir Terminator filmi için bekliyorlar. Hatta öyle ki 1991 yılında çıkan Terminator 2: Judgment Day'in ardından çıkan hiçbir Terminator filmi beklentileri tam olarak karşılayamadı. Durum bu sefer değişecek gibi duruyor, çünkü Terminator: Dark Fate ilk fragmanıyla karşımızda!

Fragman çok başarılı olmuş, özellikle Sarah Connor'ın girdiği sahnede bir irkilme yaşanıyor. Filmin Terminator 2: Judgment Day'in kaldığı yerden devam edeceğini hatırlatmakta fayda var, yani ikinci filmden sonra çıkan tüm filmler geçerliliğini kaybediyor.


Arnold Schwarzenegger'i biraz kısa görsek de meşhur Terminator'ün filmde olacağını bilmek bile insanı mutlu ediyor.

Yapımcılığını James Cameron'ın ve yönetmenliğini Tim Miller'ın yapacağı Terminator: Dark Fate, 1 Kasım 2019'da vizyona girecek. 

Dilerseniz fragmanın Türkçe altyazılı versiyonunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
23 Mayıs 2019 20:58

Maşallah herkeste bir cgi uzmanlığı(!) falan, bi' biz anlamıyoruz galiba! :)

Aztek
Ghost AssassiN
23 Mayıs 2019 21:23

O surattaki cgi sana yapay gelmiyorsa üzgünüm ama anlamıyorsun hocam, yutub yorumlarına bir gir de yüzlerce adam nasıl dediğim şeyi yazmış bi gör hele.

Ghost AssassiN
Aztek
24 Mayıs 2019 01:37

Yanlış anlama da bu yorumdan önce nedir bu ağız birliği diyordum ki sayende bunun sürü piskolojisi olduğu kanısına vardım.Demek hangi platformda hangi kanı daha baskınsa o kanı benimseniyor ve 'göreceli' kavramlar olan zevkler ve renkler tartışılmaya başlanıyor.Evet belki o efektler yeterince kaliteli değil ama göze batar şekilde de olmadığını düşünüyorum.Özellikle Justice League'teki Cyborg karakterinde cgi ile karşılaştırdığımda gayet yeterli bir olduğu kanısındayım.Ayrıca insanların genelde çokça üzerinde durduğu fakat sonrasında pek de umursamadığı asıl unsur olan hikaye kısmının, daha önemli olduğunu unutur olmuşuz maalesef.


BarisKayatekin
23 Mayıs 2019 19:59

Büyük hayal kırıklığına uğradım resmen gerçek Terminator'ü (arnoldu) bi paçavra gibi kenara atmışlar öyle 2 saniye görünüyor. demek ki başrolde değil ve az gözükçek... yazıklar olsun :(

TinCanCan
23 Mayıs 2019 19:50

Keşke Linda Hamilton dışında neyin bu fragmanı çok başarılı yaptığını da yazsaymışsınız. * CGI kötü. Özellikle kötü Terminator başta kamyon ile arabaları sağa sola fırlatarak ilerlerken arabalara bakın. İnanılmaz yapay duruyor. Aynı şekilde Grace (Mackenzie Davis) insanları fırlatırken, çekiç (ya da metal çubuk neyse o cisim) savururken de hareketler ben CGI'ım diye 5 km'den bağırıyor.* Müzik seçimi kötü. Fragmanda ve Terminator filmlerinde olması gereken gerilimli havayı hiç vermiyor. Uyutuyor. Bir Terminator filmine hype yaratmak istiyorsanız klasik Terminator tema müziğini kullanmak zo-run-da-sın-ız!* Terminator filmlerinde var olan görece gerçeklik yok. Linda Hamilton gelip ateş etmeye başladığında ilk silahın neredeyse hiç geri tepmesi yok. Havada uçaklar çarpışacak ve insan olan karakterler hayatta kalacak öyle mi? Yok artık. * Grace'in hareketleri. O pickup kamyonun arkasına geçerkenki hareketi nedir? Ne gerek var? Neden yüzünde sürekli bir "ben çok cool'um" bakışı var? Madem insanım diyor, neden insan gibi hareket etmiyor? Hepsinden önemlisi Terminator'ın ağır, gerilimli, bunalımlı havası yok bu fragmanda. Sürekli bir aksiyon sahnesi gösterme hevesi. Terminator'ın olayı durmak bitmeyen aksiyon değil ki. Aksiyon sırasında gerilim ve çaresizlik hissi verebilmesidir. Fragman boyunca 1 tane kötü karakter var, Grace ve Sarah o karakteri dövüp duruyor. Nerede şimdi kötü karakterin korkutuculuğu? Bu karakter mi bizi gerecek?Bunun dışında Linda Hamilton ve Arnold Schwarzenegger'in dönmesi elbette güzel. James Cameron'ın da bir şekilde dönüyor olması iyi ama önceden çıkan Salvation ve Genisys'e de "iyi film" dediğini unutmuyorum. Bir de gördüğüm kadarıyla kötü karakter iskeletini ve dış yüzeyini birbirinden ayırıp 2 ayrı Terminator şeklinde hareket edebiliyor. O da güzel kullanılabilecek bir fikir. Ama bunların haricinde gayet kötü bir fragman olmuş bence.

Vikes
23 Mayıs 2019 19:44

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

joviancoffee
23 Mayıs 2019 18:33

beklentileriniz nasıl düşükse artık... bu fragmanı övmüş adamlar ya la!

Akcan
23 Mayıs 2019 17:21

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Akcan
23 Mayıs 2019 17:21

Terminator Salvation buna nazaran 10 gömlek daha iyi görünüyor açıkçası , Genesys midir nedir o karın ağrısını hatırlamak bile istemiyorum ama :D James Cameron ya da Tim Miller bile kurtaramayacak galiba seriyi , John Connor nerde diyecek olanlar için de fragmanda anladığımız kadarıyla zaman çizgisi değiştiği ve kıyamet günü bayağı bir zaman sonraya atladığı için artık John Connor direnişin lideri değil , fragmanda korumaya çalıştıkları ufak kızın oğlu-kızı artık ne karın ağrısıysa o yeni direnişin lideri.

Aztek
23 Mayıs 2019 16:59

Fragman bariz kötü yav , ogznin film tarafı da ölmüş bence. Yok sayılan dandik filmlerdeki AYNI aksiyon sahnelerini, cannon karakterlerle çekince güzel demişsiniz bildiğin. Gelecekten gelen iyi-kötü robotlar için berbat ötesi cast seçiminden bahsetmiyorum bile hahaha

Decypher
Aztek
23 Mayıs 2019 18:29

Zevkler ve renkler. Cannon karakter dediğin şey Terminator'un özü sonuçta, bence gayet de nefis olmuş fragman. Zaten ikinci filmden sonrasını yok sayacağı için serinin hayranlarına hitap edecek daha çok, herkesin beğenmemesi normal.

Aztek
Decypher
23 Mayıs 2019 21:22

Cast'ı nabacağız reyiz? İki robot da(!) birbirinden itici oyunculardan seçilmiş. Hadi aksiyon vesaire tek fragmandan yargılamayalım lakin robotları neyin yokettiğini planlamadan kaç yıllık Sarah ablanın tüfekle robot avlamaya çalışmasını nabacağız?


Akcan
Aztek
23 Mayıs 2019 17:23

bayağı kötü bayağı


Aztek
Aztek
23 Mayıs 2019 17:02

Hele o son sahnedeki yüz iyileşme CGI'nın fecahati falan, off


yusufulas
23 Mayıs 2019 16:32

Filmden pek umudum olmasa da fragman iyiydi. :)

Decypher
23 Mayıs 2019 16:19

Keşke Arnold'ı biraz daha fazla görebilseydik ama babayı sonraki fragmanlara sakladılar herhalde.

Aztek
Decypher
23 Mayıs 2019 17:06

Düzeltilmişti lakin 250 karakterden fazla mesajı kısaltmadan düzenleyememe sorunu geri gelmiş.


Parolamı Unuttum