Terminator: Resistance'ın Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Gelecek sizin elinizde

Resmi Terminator oyunu Terminator: Resistance, Steam üzerindeki çıkışını gerçekleştirdi. Buradan Steam sayfasına ulaşabileceğiniz oyunun çıkış fragmanı da paylaşıldı.

Reef Entertainment tarafından geliştirilen oyun, Kıyamet Günü'nden tam 31 yıl sonrasında yani 2028'de geçiyor. Skynet'in yıkımına maruz kalmış Los Angeles'ta geçen oyunda insanların robotlar ile olan savaşının ön saflarında olacağız. Yoğun gizlilik elementleri barındıracağı söylenen Terminator: Resistance'ın Steam üzerindeki yorumları da umut verici.

Hemen yukarıda oyunun 10 dakikalık oynanış videosunu izleyebilirsiniz. Oyunun yapısının genel anlamda güzel göründüğünü söylemek mümkün. Özellikle zaman zaman robotlarla savaşmak yerine kaçmayı tercih edeceğiz gibi görünüyor.

Terminator: Resistance'ın Steam üzerindeki fiyatı ise 164 TL.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
15 Kasım 2019 16:32

Sanki oyunun yoğun olarak gizlilik içermesi ve buna zorlaması bir noktadan sonra sıkıcı hale gelecekmiş gibi bir his var içimde.En azından videolarını falan izlerken bunu düşündürtüyor insana.Bunu gizlilik oyunlarını seven biri olarak söylüyorum.

Ki bir oyunda gizlilik olacaksa ya hikayesinin iyi olması gerekir ya da gizlilik içeren kısımlarının çeşitli olması gerekiyor.Örneğin Hitman'deki gibi, Splinter Cell'deki gibi, MGS'deki gibi.Bunlar gibi gizliliğin çeşitliği yoksa bile A Plague Tale: Innocence gibi hikaye yönünün ağır basması gerekiyor.Tahminimce maksimum 70 civarı bir puan alacaktır ama inşallah daha iyi olur da bu tarz oyunların devamı gelir.

Parolamı Unuttum