Terminatör, Resmi Lisanslı FPS Oyunuyla Karşımızda: Terminator Resistance

I'll be back demişti

Bu sene video oyunlarında bir Terminatör içeriği patlaması oldu. İlk olarak Gears 5'te Sarah Connor ve T-800 misafir karakter olarak boy gösterdiler, Arnold'dan modellenen T-800'ün de Mortal Kombat 11'in yeni dövüşçülerinden biri olacağını biliyoruz. Şimdi bir de Terminator serisinden resmi lisanslı bir oyun haberiyle karşınızdayız: Terminator Resistance.

Reef Entertainment'ın yaptığı duyuruya göre Teyon tarafından geliştirilen Terminator Resistance bir FPS oyunu. Oyun Kıyamet Günü olarak kabul edilen 29 Ağustos 1997'nin otuz yıl sonrasında, Los Angeles'ta geçiyor. Skynet tarafından yok edilmeye çalışılan Jacob Rivers isminde bir karakteri oynayacağız oyunda.

Oyunda karşımıza çıkacak düşmanlar arasında Terminator evreninde daha önce görülmemiş düşmanlara ek olarak klasik T-800'ler ve diğer ikonik düşmanlar da olacak. Gerek duyulduğu taktirde gizlilik ve hack yeteneklerimizi kullanarak da hikayede ilerleyebileceğiz. Yaptığımız eylemlerin sonuçları olacağı ve oyunun birden fazla sona sahip olacağı da söyleniyor.

Oyun 15 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum