Terraformers İle Mars'a Yeniden Hayat Verebileceksiniz

Elon Musk'tan önce davranın...

İnsanoğlu, uzayı keşfettiği günlerden beri "Mars'ta hayat" fikrine oldukça sıcak bakıyor. Öyle ki bir noktadan sonra Mars tutkumuz adeta bir edebiyat türüne dönüşüvermiş. Filmler, diziler, Mars'tan gelen süper kahramanlar, kitaplar ve daha niceleri bu tutkumuzu beslemeye devam ediyor. Hatta Elon Musk'a izin versek, Tyrrhena Terra bölgesine iki çadır atmaya hazır gibi görünüyor.

Bugün de konumuz elbette bu tutkumuzu dindirecek bir diğer oyun olan Terraformers. Elon Musk ve gelecekteki Mars kolonileri için yol açacak Terraformers, Mars'a giden bir grup insanın bölgeyi işlenebilir hale getirmesini konu alacak. Elbette bu ekibi siz yönetecek ve Mars'ı "dünyalaştıracağız".

Yayınlanan kısa videoda Terraformers'ın oynanışını az çok anlayabiliyoruz. Kendisi bana bir parça Satisfactory, bir tutam Civilization ve bir çay kaşığı kadar Galactic Civilizations karışımı gibi geldi. Şimdilik erken erişime açılacak oyun hakkında geliştirici Asteroid Lab ekibi oldukça umutlu. Hatta oyunun büyük bir kısmının oynanabilir olduğunun altını çizerek "daha fazla beklemelerine gerek olmadığını" belirtmişler.

İşte tam da bu sebeple 21 Nisan itibariyle Steam erken erişim sistemi üzerinde çıkış yapmış olacak Terraformers. Eğer oyun ilginizi çekiyorsa Steam sayfasına buradan ulaşabilir ve oyunu istek listenize ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum