Terry Crews Doomfist Konusunda Sessizliğini Bozdu

Terry Crews için biraz daha beklememiz gerekiyor gibi...

Overwatch'un 25. karakteri olacak Doomfist hakkında hayranların yaygara çıkarmasının (ben de dahil) en büyük sebeplerinden birisi Terry Crewsolsa gerek. Crews oyun merakı olan oğlu ile daha iyi iletişim kurmak isteyip, hayranlarının da yardımı ile kendisine bir PC topladığı günden beri sıkı bir oyun takipçisi oldu.

Battlefield 1'ün lansmanına da katılmış olan Crews'un oyunlara olan merakı oyuncular tarafından bilindiğinden geçen sene Reddit'e açılan "Doomfist'i Terry Crews seslendirsin," başlığı büyük destek almış hatta Crews'ün kendisi bu mesaja cevap vermişti. Akabinde Crews'ün BlizzardOverwatch departmanını ziyareti falan derken hepimizin ateşi iyice yükseldi. Fakat Doomfist PTR'a geldiğinde karakteri Terry'nin seslendirmediğini duyunca biraz üzülmedik değil.

Konu ile ilgili PC Gamer'a konuşan Crews, "Blizzard'a gittim ve oradakiler ile ihtimaller hakkında konuşmaya başladıkça oyunu dinamitleyen kişi olmak istemedim. Oyunun yaratıcılarının Overwatch hakkında görüşleri vardı ve bunu berbat etmek istemedim."

Buradan ben şunu anlıyorum Blizz çoktan Doomfist'in seslendirilmesi için Sahr Ngaujah ile anlaşmaya varmış ama bir şekilde Crews'ü de ihtimaller dahilinde son dakikada düşünmüş olmalı. Crews'ün evet demesi Sahr'ı işinden edeceği için belki de ünlü aktör bu yüzden adım atmamış olabilir.

"Doomfist'in hazırlandığını gördüğümde zaten başka biri ile çalışmışlardı ve bütün iş harika görünüyordu. Tamamen büyüleyiciydi. Samimiyetimle söyleyebilirim ki Blizzard'ın attığı adım oyun için en iyi olandı. Biliyorum bazılarınız benim seslendirmediğim için üzgün ama inanın ben değilim." 

Buna rağmen ümitlerimiz tükenmemiş olabilir. Çünkü Crews bir Blizzard -ve umarım Overwatch olur- projesi için açık kapı bıraktı.

"Programlarına uyduğu sürece onlarla çalışmaktan mutluluk duyacağımı söyledim. Eğer Blizzard ile beraber çalışırsak bekleyin ve görün; bu harika olacak. Onlarla arkadaş olduk ve aramız gayet iyi. Eninde sonunda birşeyler olacaktır."

Heroes of the Storm'da bir karakterin çıkışının 8 aysürdüğü düşünülürse Overwatch'da daha uzun bir hazırlık süreci geçirdiği kabul edilebilir. Yani Doomfist hakkında muhtemelen beta döneminden beri çalışıyor olabilirler. Dolayısı ile seslendirme konusunda çalışacakları kişiyi çok evvelden seçip, anlaşmış olmaları gayet makul. Ama Crackdown 3'ün tanıtım videosunda oynayan Terry Crews'ün de oyun camiası için biçilmiş kaftan olduğunu inkar etmemek gerekli. Bakalım belki de Crews Overwatch'ta başka bir karakteri seslendirmek için gelecekte Blizz ile çalışır.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum