Tesla, Araçlarına Steam Desteği Getirdi

Tesla'ya bir anda binlerce oyun gelmiş oldu

Elon Musk, Tesla'nın Model S ve Model X araçlarına Steam entegrasyonunun geldiğini duyurdu. Holiday Update güncellemesiyle gelen bu entegrasyon sayesinde binlerce oyun da Tesla üzerinden oynanabilir hale geldi.

Musk haberi "Cyberpunk, Elden Ring ve binlerce diğer oyunu arabanızda, epik ses sistemi eşliğinde oynayabilirsiniz!!" cümlesiyle duyurdu. Tesla bu yıl içinde birkaç kez araçlarına Steam entegre etmek istediğini söylemişti ama bunun bu şekilde aniden gelmesi sürpriz oldu.

Steam entegrasyonu sadece son iki senede üretilen yeni Model S ve Model X modellerinde bulunuyor, çünkü bu iki araç da çok daha güçlü bir bilgisayara sahip. Bu bilgisayarın işlemci gücü 10 teraflops, yani neredeyse PlayStation 5'e eşit ve Xbox Series X'e de yakın.

Hatta VideoCardz.com şöyle eğlenceli bir görsel hazırlamış, özellikle de Performans Hedefi ve Notlar kısımlarına dikkat :)

Kablosuz kontrolcü desteği sayesinde istediğiniz koltuktan (tercihen şoför koltuğu hariç) yüksek performansla oyununuzu oynayabileceksiniz. Musk denemek için Cyberpunk 2077 oynamış ve çok iyi çalıştığını söylüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum