Tesuya Nomura’nın Final Fantasy VII Remake Röportajında İlginç Bilgiler Var

Röportajda Honey Bee Inn de var Tifa’nın ölçüleri meselesi de :)

Tetsuya Nomura, Famitsu’ya verdiği röportajda Final Fantasy VII Remake ile ilgili çeşitli bilgiler paylaşmış. Serinin takipçilerinin ilgisini çekebilecek detaylar var.

Röportajda, The Honey Bee Inn sahnesinin oyunda yer alıp almayacağı sorulmuş ve Nomura, bu sahnenin oyunda yer alacağını teyit etmiş. Cloud, bu sahnede kılık değiştiriyor, genç bir kız kılığına giriyordu. Aslında o kadar büyük bir bölüm değildi ama bu sahneyi görmek isteyenlerin sayısı çokmuş demek ki, sonuçta Nomura’ya sorulacak kadar gündem olmayı başarmış:)


Nomura oyunda Tifa ve Aerith’in tasarımı hakkında da bazı bilgiler vermiş. Karakterlerden birisine daha batılı bir tarz, diğerine de doğulu bir stil vermek istemişler. FF 7 Remake’in bu bölümün sadece Midgar’ı kapsadığı açıklandığı için Yuffie’yi görmek isteyenler bir sonraki bölümü beklemek zorunda kalacaklar gibi görünüyor. Tifa’nın tasarımı konusuna döndüğümüzde ise ilginç bir bilgi bizleri karşılıyor.

Nomura, “Tifa’nın kaslı olmasını istedik, bu yüzden atletik bir vücut yapısı var. Aynı zamanda, Square Enix Etik Departmanı da, yoğun aksiyon sırasında doğal durmayabileceği düşüncesinden hareketle Tifa’nın göğüslerinin uygun bir şekilde tasarlanması gerektiği yönünde görüş beyan etti” diyor.

Anlaşıldığı üzere, Tifa’nın göğüsleri, Square Enix Etik Departmanı’nın radarına girmiş ve bir miktar kısıtlanmak durumunda kalmış. Ne desem bilemedim, yorumu sizlere bırakıyor, her iki konuda da görüşlerinizi bekliyorum :)

 

YORUMLAR
Kaan
20 Haziran 2019 16:04

Umarım episode araları çok uzun olmaz. Hitman'ın araları uzundu diye oyundan kopmuştum.

skyfall
20 Haziran 2019 14:40

Etik değilmiş hadi lan ordan. Sizin animelerinizde, mangalarınızda ve video oyunlarınızda koca göğüslü, koca kalçalı ve suratları bebek gibi olan bayan karakterleri babam mı koyuyor? Yemeyin lan bizi, sjw’lerden korktuk demiyorlar da etik değil diyorlar. Yemezler Square Enix yemezler.

Grimm
20 Haziran 2019 10:16

Bunlar da bizim millet gibi memeden korkuyor. Yahu sizde bu işin sektörü bile var bu neyin tırsaklığı.

sSnake
20 Haziran 2019 01:16

Etiğine zıçtıklarım. Adamın adama g*tten girdiği olaya onur deyip, genç ve çocukların erişimindeki oyunlar üzerinden zihinlere empoze edince her şey normal. İş göğüs boyutu olunca etik kaygı. Hee tamam.

Parolamı Unuttum