Teyon'un Yeni Oyunu Bir Aksiyon RYO Olacakmış

RoboCop ve Terminator oyunlarından farklı bir türe yöneliyorlar

Teyon'un son oyunu RoboCop: Rogue City, geçtiğimiz yılın başarılı oyunları arasında sayılabilecek bir yapımdı. İhsan da incelemesinde "şimdiye dek yapılmış en iyi RoboCop oyunu" ve "gelmiş geçmiş en iyi film uyarlamalarından birisi" diyerek oyunu ne kadar beğendiğini ifade etmişti. Bununla birlikte incelemelerde pek de yüksek bir ortalama tutturmamıştı. Öte yandan oyun severlerden olumlu tepkiler aldığını da not etmek gerek.

Benzer bir durum, Teyon tarafından geliştirilen bir diğer oyun olan Terminator: Resistance için de geçerliydi. Hatta onun inceleme puanları daha da düşüktü, ama oyuncuların beğenisini kazanan bir oyun oldu o da. 

Dolayısıyla Teyon'un sıradaki oyununda nasıl bir performans sergileyeceği de merak konusu. Tabii bunun için henüz çok erken. Zira, sıradaki oyuna dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı, bir duyuru gelmedi. Öte yandan, bu 2 oyundan farklı bir türe yöneleceklerine işaret eden bir detay söz konusu.

Teyon tarafından paylaşılan iş ilanında, sıradaki oyunlarının aksiyon RYO türünde bir oyun olacağı belirtiliyor. İlanda "PC ve konsollara gelecek bu yeni aksiyon RYO oyunu, Terminator Resistance ve RoboCop: Rogue City'nin ardındaki ekip tarafından geliştirilecek" deniliyor. İlanda oyunun Unreal ile geliştirileceği de belirtilmiş, fakat versiyon hakkında bir bilgi paylaşılmamış.

Bu sefer de lisanslı bir ürünün oyunu mu olacak yoksa yeni bir IP ile mi karşımıza çıkacaklar, bunu ilerleyen dönemlerde gelecek resmi duyuruyla öğreneceğiz artık. Bakalım aksiyon RYO türünde nasıl bir performans sergileyecekler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum