The Astronauts, Yeni FPS Oyunu Witchfire'dan Oyun İçi Görüntüler Yayınladı

Polonya'nın suyundan mı, toprağından mı?

The Astronauts ekibini çoğumuz The Vanishing of Ethan Carter oyunundan hatırlıyoruz. Fakat Polonya merkezli ekibin içerisindeki geliştiriciler, daha önce eleştirmenlerden geçer not almayı başaran Bulletstorm ve Painkiller (şahsi favorim) gibi oyunların arkasında da çalışmış.

Bu örnekleri verdim zira bu iki oyun da dönemlerinin yaratıcı FPS'leri arasındaydı. Ekibin yeni oyunu olacak Witchfire'dan da bu sebeple beklentim biraz yüksek. Şimdi gelelim şu 12 saniyelik oynanış videosuna...

Daha ilk saniyelerde 2004 yapımı Painkiller'a yakınlığı görülebilen oyunda, Borderlands serisinden tanıdığımız vuruş/hasar bildirimlerinin kullanıldığını da görüyoruz. Henüz alfa sürecinde olan bir oyuna göre fena görünmeyen Witchfire, Unreal Engine 4 motoru ile tasarlanıyor.

Ekibin resmi açıklamalarına göre Witchfire hikayesini, oynanışının önüne taşımayacak. Ara sahnelerin bulunmayacağı oyunda zorluğun ve gizemin ön plana çıkması bekleniyor. Witchfire, Dark Souls'un FPS versiyonu gibi hissettirebilecek mi hep beraber göreceğiz.

Witchfire için 2020 yılını beklememiz gerekiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum