The Banner Saga 3 Duyuruldu

Üçlemenin sonuna geldik

Benim gözümde son yılların fantastik sosla bulanmış en iyi oyunlarından olan The Banner Saga üçlemesinin son parçası geliyor.

Önceki yıllarda The Banner Saga, Kickstarter aracılığıyla kendini göstermiş, 100.000 dolarlık hedef konan proje 723.886 dolar toplamayı başarmıştı. Geçtiğimiz yıl da geliştirici ekip Stoic, The Banner Saga 2’yi önümüze koymuş ve yine ilk oyun gibi iyi bir başarı yakalamıştı. Şimdi sıra üçüncü oyuna geldi.

En başından beri ana hikayeyi üçleme halinde anlatmayı planlayan Stoic, The Banner Saga 3’ü Kickstarter üzerinden duyurdu. 200.000 dolar hedef konan proje daha ilk gününde 95.000 dolar toplamayı başardı. Aynı zamanda, kampanya için yer alan ödeme yöntemlerinden herhangi birine 20 dolar daha koyarak ilk iki oyuna da sahip olabiliyoruz.

Stoic önceden yaptığı açıklamalarda ana seri üçleme olarak bitse bile bu zengin evrende geçen farklı hikayeler anlatabileceğinden bahsetmişti. Hatta bu hikayeleri sıra tabanlı strateji yerine farklı türlere sahip oyunlarda görebilirmişiz. Biz ilk önce sorun çıkmadan The Banner Saga 3’ü oynamaya bakalım da, serinin geleceğini sonradan düşünmeye başlarız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum