The Batman Filminin Catwoman'ı Belli Oldu

Matt Reeves bir şeyler deniyor

DC Sinematik Evreni, yeni bir Batman serisine hazırlanıyor. İlk olarak Ben Affleck'in yönetip/oynaması planlanan yeni serinin başına Matt Reeves getirilmiş, Robert Pattinson da Batman olarak karşımıza çıkmıştı. Oldukça farklı bir tarz denemek isteyen Matt Reeves bu doğrultuda kadrosunu da oluşturmaya başladı. Filmde Batman kötülerinden epeyce göreceğiz ve bu isimlerden birisi de Catwoman olacak. Sonunda Seline Kyle'ı canlandıracak isim de belli oldu. Zoe Kravitz, yeni Catwoman olarak karşımıza çıkacak. 

Variety'nin haberine göre daha önce Big Little Lies'tan da tanıdığımız başarılı aktris ile anlaşmaya varılmış. Batman dünyasında yer alan karakterler için değişik yaklaşımlar içerisinde olan Reeves, Kravitz tercihiyle de hayranları şüpheye düşürdü. Catwoman daha önce beyaz perde de karşımıza çıkmıştı. 2012 yılında vizyona giren The Dark Knight Rises'da Anne Hathaway'in canlandırdığı karakteri 1992 yılında vizyona giren Batman Returns filminde de Michelle Pfeiffer canlandırmıştı. Kedi Kadın'ın bir de 2004 yılında vizyona giren ve hepimizin unutmak istediği bir solo filmi var. Solo filmin yıldızı ise Halle Berry idi. 

Beyaz perdenin dördüncü Catwoman'ı olacak olan Zoe Kravitz henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. The Batman filminin 25 Haziran 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum