The Batman Filminin Penguen ve Alfred'i Belli Oluyor

Matt Reeves bir şeyler deniyor

Warner Bros - DC ortaklığı beyaz perdede çoğu zaman istenileni veremedi. Aslında ikilinin tek başarılı olduğu dönem Nolan'ın Batman üçlemesiydi diyebiliriz. Tabii Aquaman filminin gişede 1 milyar dolar barajını aşması var ama o film hayranlardan tam anlamıyla geçer not alamamıştı. Bir şekilde yere sağlam basan ve hayranları tatmin edecek bir Batman filmi yapmak zorunda olduğunu bilen stüdyo, bu konuda Matt Reeves'i görevlendirdi.

Matt Reeves'in yeni nesil Batman'i için ortada oldukça fazla iddia var, hem senaryo adına hem oyuncular adına. Bu söylentiler bu kez iki farklı rol için ortaya atıldı. Görünüşe göre film Alfred'ini ve Penguen'ini bulmuş. Aslında Penguen için daha önce Seth Rogen ismi ön plana çıkmıştı ancak Rogen ile anlaşılamamış olacak ki stüdyo Colin Farrell ile rol için görüşmelere başlamış. 


Filmin kadrosuna katmayı düşündüğü bir diğer büyük isim ise Andy Serkis. Daha önce MCU'da Black Panther filminde de gördüğümüz Serkis, yeni dönem Batman'de Alfred karakterini canlandırabilir. Başarılı oyuncuyu Alfred rolünde izlemek oldukça ilginç olabilir. Tabii bu iki isim için henüz resmi bir açıklama gelmedi. O yüzden roller kesinleştikten sonra daha net yorumlar yapabiliriz.

Filmde şu ana kadar belli olan oyuncular, Robert Pattinson (Batman), Zoe Kravitz (Selina Kyle/Catwoman), Jeffrey Wright (Commisoner Gordon). Serkis ve Farell dışında Matthew McCounaghey ismi de Harvey Dent/Two Face rolü için kesin gözüküyor. Ayrıca Filmin Riddler'ı da çok büyük bir aksilik olmazsa Paul Dano olacak. The Batman filminin 25 Haziran 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.

YORUMLAR
Srinelli
6 Kasım 2019 15:40

uff. ekibe bak. yonetmenin isi zor.

Parolamı Unuttum