The Boys: Diabolical Daha Geniş Çaplı Bir İkinci Sezona Hazırlanıyor

Daha fazla supes şiddeti

The Boys'un süper kahramanlara bakış açısı ve bunu ekrana yansıtma biçimi gerçekten harika. Gareth Ennis'in elinden çıkma bu çizgi roman serisi Amazon Prime'da bambaşka bir boyuta kavuştu. Özellikle süper kahramanların Disney'i kıvamına gelen Vought'un eteklerindeki pislikler dökülmeye başladıkça Butcher ile birlikte keyiften dört köşe olmuştuk. İşi daha özgür bir şekilde daha da absürt hale getirmek için Diabolical isimli animasyon dizi de kısa kısa bölümlerle perde arkasındaki Supes hikayelerini anlatmaya başladı.

Dizinin ilk sezonu toplam sekiz bölümden oluşuyor ve her bölüm yaklaşık on dakika kadar sürüyor. Bu durum ikinci sezon ile birlikte değişecek. Diabolical'ın yürütücüsü Simon Racioppa yeni sezona dair açıklamalarda bulundu;

"Tamamen yeni bir ikinci sezon görmek isterim. Bence Diabolical'ın vaat ettiği şey daha önce görmediğiniz içerikleri bir araya getirmesi. Daha önce yapılmamış işleri yapması. Öyle ki bu hikayeleri ana gemide göremezsiniz, asıl The Boys dizisinde veya Boys Evreni'nin herhangi bir yerinde de göremezsiniz. Bunların tamamen yeni olması gerekiyor. Yani geri dönüp sizi beklemediğiniz yeni şeylerle şaşırtabilirim. Şunu diyebilirim ki muhtemelen yeni sezon on bir dakikalık sekiz bölümden oluşmayacak. 

Bence işin başlarında yedi farklı yazarla çalışmak bizi başarıya götürdü. Yapmaya çalıştığımız şey temel fikirleri beklenmedik bir biçime sokarak The Boys dünyasına farklı bir açıdan bakmaktı. Daha önce görmediğiniz bir şeyler yapmaktı. Tekrar söylüyorum biz The Boys'un yürütücüsü Erik Kripke'nin ana dizide yaptığı şeyleri yapmak istemedik. Biz daha farklı ve daha tuhaf bir şey yapmak istedik. Kesinlikle başka bir yerde göremeyeceğiniz şeylerden bahsediyorum. Bir şeyler denerken tamamen çığırından çıkarabiliriz. Yeni bir forma ve stile sokabiliriz. Yapabileceğimiz en çılgınca şeyleri yapmak istiyoruz. Elimizde bir animasyon dizisi var ve söz konusu animasyon olunca canlı dizilere göre çok daha yaratıcı olabiliyorsunuz."

Her ne kadar Racioppa ilk sezonda yaptıkları çılgınlıklardan övgüyle söz etse de kısacık sekiz bölümden oluşan Diabolical o kadar da epik değildi sanki... Muhtemelen kendileri de işleri bu kadar kısa kesmenin bir hata olduğunun farkına varmış. İkinci sezonda en azından 20 dakikalık bölümlerle daha dişe dokunur ve Boys'un absürtlüğünü yaşayan bölümler izlemeyi umuyorum. Amazon Prime cephesi henüz Diabolical'ın ikinci sezonunu resmen onaylamadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum