The Boys Kadrosuna Üç Yeni Kahraman Daha Kattı

Supersonic, Gunpowder ve Blue Hawk ile tanışın

Amazon Prime'ın en gözde içeriklerinden The Boys dizisi bu sefer hasretini biraz uzun tuttu. Son olarak 9 Ekim 2020'de ikinci sezon finaliyle hepimizi büyüleyen dizi pandemiye takıldı. Üçüncü sezon çalışmaları yeniden başladı ve dizinin süper kahraman kadrosu da giderek genişliyor. Diziye son olarak üç adet yeni süper kahraman katıldı, bu üç ismin ortak özelliği daha önce çizgi romanlarda yer almamış olmaları.

Bu dizi için özenle yaratılan üç süper kahraman ise şu şekilde;

  • Supersonic: Miles Gatson Villanueva'nın canlandıracağı karakter görünüşe göre Starlight'ın eski erkek arkadaşı olarak karşımıza çıkacakmış. Karakterin adından süper gücüyle ilgili çıkarımlar yapılmaya başlanmış bile. En akla yatkın olasılık kendisinin Black Canary veya Black Bolt gibi süper bir çığlığa sahip olması. Zira A-Train varken bir başka süper koşucu pek mantıklı değil.
  • Blue Hawk: Nick Wechsler'in canlandırdığı karakterle ilgili çok fazla bir bilgiye sahip değiliz. Zaten üç karakter de çizgi romanlarda yer almadığı için şu an etraftaki tüm yorumlar teoriden ibaret. Ancak X-Men'deki Angel gibi kanatları olan bir karakter epey ilginç olabilir, ya da Kızılderili bir süper kahraman da görebiliriz.
  • Gunpowder: Sean Patrick Flannery'nin canlandıracağı Gunpowder belki de içlerinde en çok merak uyandıran isim. Silah kullanan bir süper kahraman görmek epey ilginç olabilir, kendisini Seven içerisinde göremesek bile Punishervari bir şekilde karşımıza çıkabilir kim bilir belki uslu bir çocuk olursa kendini Butcher'ın şerrinden bile koruyabilir...

Bu üçlünün yanı sıra Jensen Ackles'te diziye üçüncü sezonda dahil olarak Soldier Boy karakterini canlandıracak. Soldier Boy çizgi romanlarda da olan bir karakterdi. Normalde bu tarz uyarlamaların çizgi romana sadık kalması hayranlar için önemli bir kriterdir ama The Boys ilk iki sezonuyla soru işaretlerini tamamen giderdi. Ne yazık ki üçüncü sezonun yayın tarihini halen bilmiyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum