The Boys'un Üçüncü Sezonu Salgın Nedeniyle Neredeyse Tamamen Değişecek

Eric Kripke adaptasyona, adaptasyon katıyor

The Boys dizisinin ikinci sezonu önümüzdeki Cuma günü yeniden izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. İkinci sezonun hazırlıkları bu salgın sürecinden önce başladığı için yeni sezonda çok fazla ve etki bırakan değişiklikler göremeyeceğiz. Ancak dizinin üçüncü sezonu yaşadığımız bu zor sürecin doğrudan doğruya dizinin hikayesini değiştirmesine neden olacak. The Boys'un yürütücüsü ve yapımcısı Erik Kripke, pandemi nedeniyle üçüncü sezonun gerçek dünya ve Amerika'nın bu olaylara tepkisiyle doğrudan bağlantılı olacağını söyledi.

Bir çizgi roman uyarlaması olarak gördüğümüz The Boys'un yeni sezonuyla birlikte hayatın kendisine doğrudan temas edecek olması epey güzel. Tabii bu aynı zamanda bir zorunluluk da çünkü yapılan hazırlıklar bu süreç nedeniyle aksaklığa uğradı. "Biliyorsunuz ikinci sezonda Amerika'da bir seyahat yasağı olacak. İkinci sezonu oldukça fazla zenofobi içeren bir şekilde bitireceğiz. Hükümetin COVID'e verdiği tepkileri burada Amerika'da sıkça konuşuyoruz. Bence bunu metaforik olarak ya da başka bir şekilde üçüncü sezonda göreceksiniz. Benim şansım dünya hakkında hissettiklerimi gösterebileceğim bir diziye sahip olmak. Tüm hayal kırıklıklarımı koyabileceğim bir yerim var." diyen Kripke, üçüncü sezonda dizinin sadece teknik olarak değil hikaye olarak da salgın döneminin esintilerini taşıyacağını açıkladı.

The Boys'un üçüncü sezon yayın tarihi henüz belli değil ama dizi şimdiden yeni oyuncularla kadrosunu geliştirmeye hazırlanıyor. Bu yeni isimlerden şüphesiz en ilgi çekici olanlarından birisi de The Walking Dead dizisinin yıldızı Jeffrey Dean Morgan'dı. Ancak salgın süreci Morgan'ın dizideki geleceğini de epey olumsuz etkilemiş. Eric Kripke, "COVID'in içine ettiği çok şeyden birisi de Jeffrey Dean Morgan'ın rolü olmuş olabilir. Ancak eğer karantina kalkarsa ve işler biraz yolunda giderse bunu yapabiliriz, bir şekilde halledeceğiz." diyerek hayranlara diziyle ilgili belki de ilk üzücü haberi verdi. 

Amazon'un yayın servisi savaşlarında çıkardığı şu ana kadar ki en başarılı dizi olan The Boys, kadrosunda Erik Kripke gibi bir vizyonu barındırdığı için çok şanslı gözüküyor. Her ne kadar hayatın olağan akışı ciddi bir sekteye uğrasa da Kripke bunu diziye adapte etmeye epey hazır gözüküyor. Ancak oyuncu tercihleri ve çekim zamanları gibi elde olmayan sebepler yeni sezonda Amazon Stüdyolarını biraz zorlayabilir. Eh, en bizden süper kahramanların da bizim çektiğimiz sıkıntıları çekmesi epey normal gözüküyor. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum