The Crew 2'ye Bugün 2 Efsanevi Bugatti Ekleniyor

Tarihin en prestijli arabalarından

Ubisoft, The Crew 2'nin altıncı Elite Bundle paketinin bugün indirilebileceğini ve paketin içerisinde tarihin en prestijli iki Bugatti otomobilin bulunduğunu duyurdu: La Voiture Noire (2019) ve Atlantic Type 57V SC (1936).

Bunlardan özellikle de Atlantic Type 57V SC kelimenin tam anlamıyla efsane bir otomobil, çünkü kendisi 2. Dünya Savaşında ortadan kaybolan bir isim ve bu kayboluşun üzerindeki esrar perdesi de üzerinden geçen yıllara rağmen kalkmış değil.

Tüm dünyada toplamda 4 Atlantic üretilmiş ve bunların her biri de farklı özelliklere sahipmiş. Bu arabalardan üçü müşteriler için, dördüncüsü ise Jean Bugatti'nin kendisi için üretilmiş. Bugatti için üretilen 57453 şasi numaralı bu arabanın takma ismi, rengi yüzünden "La Voiture Noire" yani Siyah Araba'ymış. Bu araba, 1938'den sonra dünyada kaydı bulunmayan tek Atlantic. Söylentilere göre 2. Dünya Savaşı sırasında zarar görmemesi için güvenli bir yere götürülmüş ve bir daha da ortaya çıkmamış. Eğer olur da bu araba günün birinde ortaya çıkarsa, fiyatı için paha biçilemeyeceği, muhtemelen dünyanın en pahalı arabası olacağı söyleniyor.

La Voiture Noire efsanesi hakkında daha fazla bilgi almak için şu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum