The Crew Motorfest'in Beta Süreci Başlıyor!

Oyun, Eylül ayında çıkış yapacak

Dün gece düzenlenen Ubisoft Forward yayınının sürprizlerinden biri de The Crew Motorfest oldu. Ubisoft'un yarış oyunları serisi, bu kez bizleri Hawaii'nin Oahu bölgesine taşıyacak. Oyunun yeni fragmanı ile birlikte çıkış tarihi de belli oldu. Serinin tutkunları oyuna 14 Eylül'de kavuşabilecek.

Oyunu test etmek için Eylül ayını beklemeyecek olmanız ise çok daha iyi bir haber. Çünkü şu an itibariyle Ubisoft'un resmi sitesine giderek The Crew Motorfest'in beta sürecine katılabileceksiniz. Yapmanız gereken tek şey, şuradaki linki takip ederek gerekli yönergeleri izlemek olacak.

The Crew Motorfest, eski yeni tüm konsollar üzerinde çıkış yapacak. Lakin beta sürecine sadece yeni nesil konsol sahipleri ve PC oyuncuları katılabilecek. Beta, 21-21 Haziran süresince devam edecek.

Oyunun fragmanında gerçek bir "festival" havası olduğunu söyleyebiliriz. Lamborghini Revuelto gibi yeni, fakat Toyota Supra kadar klasik modellerin bulunacağı oyunda elektrikli otomobillere hatta motorlara bile yer verilecek gibi görünüyor. Bakalım festival havası, The Crew serisine iyi gelecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum