The Dark Pictures: Little Hope İle Korku Devam Edecek

Tekinsiz ortamlar bizi bekler

The Dark Pictures antoloji serisinin ilk oyunu olan Man of Medan bugün yayınlandı ve Supermassive Games hiç ara vermeden bir sonraki oyununu tanıttı.

Antolojinin ikinci oyununun ismi Little Hope ve bu sefer de denizde değil, karadayız. Bir halk hikayesinden esinlenen yeni oyunda Little Hope kasabasındayız ve bu kasabada yaşayanlar ormandaki bazı doğaüstü güçlerin saldırısı altında.

Oyundaki baş karakterlerimizden ikisinin ismi Andrew ve Angela. Andrew karakterini Black Mirror: Bandersnatch'ten de hatırlayabileceğiniz tanınmış aktör Will Poulter canlandırıyor. Teaser fragmanında Angela'nın zincirlenmiş halde çığlık çığlığa sürüklendiğini görüyoruz.


Fragmanda elinde el yapımı tuhaf bir bebek tutan bir kız çocuğu ve bir yaratık da var ve videonun tonu da oldukça karanlık.

Supermassive, 2015 tarihli Until Dawn ile büyük başarı elde etmişti. PS4'e özel olarak sunulan bu oyunun ardından stüdyo, diğer platformlarda da benzer bir deneyim sunmak için yola çıktı ve The Dark Pictures antolojisini tanıttı. Şimdilik 8 oyundan oluşması planlanan antolojide bakalım başka hangi öykülere değinilecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum