The Division'a Devam Oyunu Geliyor Olabilir

"The Division'ın büyüyebileceği geniş bir alan var"

 The Division çıkalı birkaç sene oldu ancak oyuna düzenli olarak güncelleme geliyor. Üstelik içi boş içerikler de değil bunlar. Kocaman görev paketlerinden tutun da hata düzeltmelere ve kozmetiklere kadar her şeye dokunuyorlar. Bununla birlikte her ne kadar görevler eklense de hikaye paketi gelmiyor. 

Oyunun baş isimlerinden ve yönetmenlerinden biri olan David Polfedt, IGN'e verdiği röportajda The Division'ın hikayesini ilerletmek istediğinden bahsetti. Polfeldt, "Bence The Division harika bir marka ve içerisinde daha bir sürü potansiyel hikaye barındırıyor. The Division 1'de yapmadığımız bir sürü şey var. Bence ilerlemek için bir hayli geniş bir alanımız var ve bu sadece The Division'ı online tutmak anlamına gelmiyor. Ama şu an için bu konu hakkında çok fazla konuşma şansım yok." dedi.

The Division'ın satış olarak Ubisoft'u tatmin ettiğini biliyoruz. Assassin's Creed Serisi'nden tutun da Far Cry'a pek çok oyununu devam ettiren Ubisoft için The Division kenara atılacak bir yapım değil. Bu açıklamaya pek de şaşırdığımı söyleyemeyeceğim sevgili Oyungezerler. Ubisoft altın yumurtlama ihtimali olan bir tavuğu kesmez neticede.

Siz ne diyorsunuz peki? Yeni bir The Division oyunu çıksa koşarak satın alır mısınız? Yoksa Assassin's Creed Origins'e rağmen hala Ubi'ye karşı temkinli misiniz? Yanıtlarınızı bekliyoruz :).

yilinoyunlari-link

YORUMLAR
Parolamı Unuttum