Tom Clancy’s The Division’dan Üç Farklı Haber

Kimisi iyi, kimisi kötü haberler ama.

Ubisoft’un E3 finalinde patlattığıTom Clancy’s The Division’a dairüç yeni bilgi var elimizde. Gamescom’da bahsedilenler arasında bir adet oynanış, iki adet de farklı platform bilgisi geldi.

İlk olarak oynanıştan bahsedelim. Ubisoft’un yayınladığı videolardan birisi, The Division’da gerçekleşen tablet entegrasyonu hakkında. Daha önce hem haberlerimizde hem de dergideki ilk bakışımızda anlattığımız tablet oynanışının görüldüğü bu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Diğer konular ise iki platformla alakalı. İlk olarak, daha önce size ulaştırdığımız haberle çelişircesine, The Division ekibi Xbox One’a özel içerik hazırladıklarını teyit ettiler. Üstelik hem oyunun çıkışının öncesinde, hem de sonrasında. Bir hafta arayla böyle çelişkili açıklama yaptıkları için kendilerini tebrik ediyoruz.

Son olarak da, oyunun diğer platform haberine gelelim. Hatırlarsanız, The Division ekibi PC severleri sürekli yüreklendiriyor, isteklerini yüksek sesle belirtmeleri çin onları cesaretlendiriyordu. Bu çabalar sonunda sonuç verdi ve hayranların istekleri dolayısıyla The Division’un PC platformu için de hazırlanacağı doğrulandı. Bu bildirimin videosunu da aşağıdan görebilirsiniz.

Eh, iki iyi bir kötü haber çok da fena sayılmaz, değil mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum