The Division'ın Genişleme Paketleri Ertelendi

Yılın en büyük balonu ödülü 'goes to'...

Ubisoft Massive'in bir aralar fazlaca popüler olan, internetin her bir tarafını işgal eden fakat sonradan klasik bir Ubisoft eserine dönüşen oyunu The Division'ın iki genişleme paketi de ertelendi ("Şaşırdık mı? Hayır").

Geliştirici firmadan yapılan açıklamaya göre, 1.4 güncellemesi ile birlikte çıkması beklenen Survival DLC'si bu yılın sonuna doğru ve yılın sonuna doğru yayımlanması beklenen Last Stand DLC'si ise 2017'nin başında yayımlanacak. 1.4 güncellemesi bug'lara, düşmanların zorluğuna, Dark Zone ve PvP dengesine, zırh setlerinin degnesine ve topluluğun önerdiği yeniliklere yönelik olacak. 1.4 güncellemesinin tüm detayları ise 13 Eylül'deki canlı yayında duyurulacak.

Şahsen The Division ilk duyurulduğunda, ben de "hype trenine" atlayanlar arasındaydım. Atmosferi olsun, FPS & MMO türü olsun The Division elbet beni de etkilemişti. Fakat açık beta, aslında oyunun nasıl bir yöne evrileceğini ve bir süre sonra nasıl hissettireceğini size baştan gösteriyordu. The Division tek kişilik senaryo içeren bir oyun değil; online bir oyun. Fakat tam anlamıyla bir MMO da değil, sizlere sayısız farklı harita, derin bir hikaye ve onlarca seçenek de sunmuyor. Oyunun sabit bir yapısı ve basit bir hikayesi var. Bu nedenle de, içerik olmadan The Division hiçbir şey. E içeriğin ne halde olduğunu da bu son gelişmelere göre az çok anlayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum