The Elder Scrolls Renewal: Skywind’den Yeni Video

Morrowind’i özleyenler sıkı dursun

The Elder Scrolls Renewal Project tarafından neredeyse dört yıldır geliştirilen, Morrowind'ı Skyrim mekanikleri ve grafikleriyle tekrar oynamaya müsaade edecek olan Skywind yeni bir videoyla karşımızda.

İlk olarak 2012’de duyurulan mod, sadece görselleri geliştirmekle yetinmiyor, ama aynı zamanda bütün mekânları, karakterleri, yaratıkları ve müzikleri de baştan ele alıyor. Başlangıçta üzerinde sadece 8 kişinin çalışırken bugün bu sayı 100’ü bulmuş durumda.

Mod hâlâ geliştirilme aşamasında. Bununla birlikte yapımcı ekip ara ara takipçilerini bilgilendirmeyi unutmuyor. Geçtiğimiz günlerde yayınladıkları yeni bir videoyla bu kez görsel gelişmelere ve gezilebilecek mekanlara dikkat çekmişler.

Gördüğünüz her şey son birkaç ayda Skywind’de yapılan değişikliklerin çok küçük bir kısmı. Müzik, seslendirmeler, ses efektleri, görev gerçekleştirme, hata giderme vs. bu videoda uygun bir şekilde gösterilemiyor, ama görsel ilerlemelerle birlikte geliştirilmeye devam ediyorlar. Görüntüler geliştiricilere özel alfa sürümünden alınmıştır ve değişime açıktır,” şeklinde bir not var Youtube’daki açıklama kısmında. Buna rağmen gerek mekan gerekse de karakter tasarımları bir harika görünüyor doğrusu.

Videoda kullanılan parça bize biraz Oblivion’u anımsatsa da genel olarak müzik seçimleri oldukça güzel duracak gibi. Skywind ile ilgili diğer müziklere erişmek için şu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Son olarak eğer ekiple ilgili daha fazla ayrıntıyı merak ediyorsanız modun resmi internet sayfasına bakabilirsiniz diyor ve sizleri video ile baş başa bırakıyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum