The Game Awards 2020’de 10’un Üzerinde Yeni Oyun Duyurulacak

Geoff Keighley “world premiere”lere doyamadı

Yarın gerçekleştirilecek The Game Awards 2020 törenini, hem ödüle layık görülen oyunları öğrenmek hem de yeni oyun duyuruları için merakla bekliyoruz. Geçtiğimiz yıllarda bu türden duyurular izlemiştik. Bu yıl da benzerleri gelecek. Programa çağrılan önemli isimler de işin cabası tabii.

Geoff Keighley, Reddit’te katıldığı bir soru cevap etkinliğinde, bu seneki programda “World Premiere” olarak duyurulacak yeni oyun sayısının 12 ila 15 olacağını açıkladı. Xbox’ın programa katılıp duyurular yapacağını biliyoruz. Ama geri kalan stüdyolar hangileridir, bu duyurulacak oyunların kaç tanesi AAA, kaç tanesi daha küçük ölçekli oyunlardan oluşuyor, buna dair net bir bilgi yok. Şimdiye kadar ipucunu verdiği tek isim Glen Scofield ve Striking Distance Studios'un ilk oyunu oldu.

Geoff Keighley, program öncesindeki şovda 5 adet ilk gösterim olacağını, Lyn Inaizumi’nin Persona 5 müzikal performansıyla sahne alacağını söylemişti. Son açıklamalarıyla programda gösterilecek oyun sayısının daha yüksek olacağını öğrenmiş olduk.

Reddit soru cevap etkinliğinde, Regie Fils-Aime’den Troy Baker’a, Christopher Nolan’dan Brie Larson’a programa katılacak olan dikkat çekici isimlere de değinirken, programda sunuculuk yapacak isimlerden birisi için “bu şov için hayallerimden birisiydi” demiş, ama bu isim kimdir, bilemiyoruz.

Yeni oyunları da 2020’nin kazananlarını da yarın gece öğreneceğiz. Yakından takipteyiz.

YORUMLAR
mescut
10 Aralık 2020 00:00

Elden Ring en fazla bir trailer ile çıkacak gibi duruyor, gameplay ile gelirse yer yerinden oynar, ne olacak diye beklediğim tek oyun bu, diğer ne olacaksa tahmin edilebilir bir durumda, God Of War Ragnarok ile ilgili bir trailer gelecek gibi, 2021 yılında çıkacaksa şimdiden fragman ile insanları gazlarlar diye düşünüyorum, yeni Silent Hill yıllardır o kadar dilendi ki çıkması gerçek olmasa bile, yıllar içinde bu hype karşısında Konami şimdiye kadar bir şeyler yapmıştır istemeye istemeye, başka gelecek denilen remake'ler var, MGS gibi, Xbox cephesinden bir şeyler duyulmalarını beklerdim, en azından bir tane ekran görüntüsü gelecek yeni oyun diye bir şeyler bekliyorum...

allalla
9 Aralık 2020 16:31

Elden Ring'ten küçük de olsa bir haber bekliyoruz.

E-VrL
allalla
9 Aralık 2020 16:35

O da artık gösterilir herhalde. Bunca zamandır doğru düzgün bir paylaşım yapılmadı, artık vakti geldi de geçiyor bile.


Orcuncharted
9 Aralık 2020 16:27

Bakalım yeni bir Silent Hill duyurusu görebilecek miyiz? :) Hayal kırıklığı yaşamamak için umutlanmak istemiyorum, ama içim de rahat durmuyor :D

E-VrL
Orcuncharted
9 Aralık 2020 16:31

Büyük ihtimalle duyacağız artık. Aynı heyecanı paylaşıyoruz :)

Orcuncharted
E-VrL
9 Aralık 2020 17:44

Hadi inşallah ya... Bitsin 8 yıllık özlem :)


Parolamı Unuttum