The Game Awards 2020’de Oyuncuların Tercihi Ghost of Tsushima Oldu

TLOU 2 karşısında en güçlü adayda birleştiler :)

The Game Awards 2020 töreni yarın gece gerçekleştirilecek. Hangi oyunların ödüle uzanacağını öğrenmek için bekleyeduralım, törenin ilk ödülü sahibini buldu bile. Ghost of Tsushima, yapılan oylama sonucunda Player’s Voice (Oyuncunun Sesi) kategorisinin kazananı oldu.

Oylama son ana kadar heyecanlı bir şekilde devam etti. Başlangıçta zirvede bulunan The Last of Us Part II, belki biraz da Neil Druckmann’ın yaptığı o talihsiz twitter paylaşımının da etkisiyle, koltuğu Ghost of Tsushima’ya bıraktı. Diğer adaylar ise; Hades, Doom Eternal, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’ti.

Sony adına gayet güzel bir tablo var ortada; sonuçta yarışın zirvesinde PlayStation’a özel olarak geliştirilmiş 2 oyun var.

Yılın Oyunu için nasıl bir tablo bizleri bekliyor, aksiyon-macerada kimler kapışmış, bağımsız oyunlarımızdan hangisi ödüle uzanmış ve benzeri sorularımızın yanıtlarını yarın gece gerçekleştirilecek TGA 2020 töreninde alacağız. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
cavegamer3530
9 Aralık 2020 13:56

Yılın oyununu tlou 2 alacak her nekadar got nın almasını istesemde müziği hikayesi oynanışı manzaraları atmosferi çok iyi bir oyundu got.

Tlou2 was full of exaggereted swagger of lesbian girl lol

Parolamı Unuttum