The Game Awards Finalinde Sahneye Sızan Genç Gözaltına Alındı

Ciddi görünürseniz kimse sizden şüphelenmez

The Game Awards'un yine 4 saat süren töreni en şaşırtıcı anlarından birini sona saklamıştı ama bu önceden provası yapılmış bir an değildi. The Game Awards'un en büyük ödülü olan Yılın Oyunu ödülünü Elden Ring kazandı ve konuşmalarını yapmak üzere FromSoftware ekibi ve üstad Hidetaka Miyazaki sahneye çıktı. O anlarda da ekibin hemen arkasında sırasını bekleyen bir genç de dikkat çekiyordu.

Törendeki (ve ekran başındaki) herkes muhtemelen bu genç arkadaşın FromSoftware ekibinden olduğunu düşündü çünkü ne Miyazaki ne de yanındakiler "kim bu?" diye bir tepki göstermediler :)

Miyazaki'nin konuşmasının ardından mikrofona bu genç arkadaş geçti ve "herkese teşekkür etmek ve sanırım bu ödüle Ortodoks Hahamı Bill Clinton'ı aday göstermek istiyorum" dedi. Herhalde heyecan yaptığı için dedicate (ithaf ediyorum) yerine nominate (aday gösteriyorum) dedi ama o kadar kusur kadı kızında da olur :) Tabii o anda herkesin büyük şaşkınlık yaşadığını söylememe gerek bile yok, özellikle Josef Fares'in yüz ifadesi çok şey anlatıyordu. Konuşmanın ardından tekrar sahneye gelen Geoff Keighley'in de yüzünde "az önce ne oldu?" ifadesi vardı.

Bu komik anları aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz:

Ancak tabii ki bu durum aynı zamanda TGA töreninde ciddi bir güvenlik açığı olduğunu da göstermiş oldu.

Törenin hemen ardından Keighley Twitter hesabından "Yılın Oyunu Anımızı sekteye uğratan şahıs gözaltına alındı" diye mesaj attı. Hangi suçlamayla karşı karşıya kalacak ve cezası ne olacak, o kısmıysa belli değil.

 

YORUMLAR
Atlas Estrella
9 Aralık 2022 17:13

Hidoş'un yüzündeki ifadeyi masaüstü arka planı yapayım bari, her baktığımda gülme krizine girerim.

Mert
9 Aralık 2022 13:44

Jason Schreier'ın tweet'inde de dediği gibi "Silksong nerede" dememiş olması hayal kırıklığı yarattı.

Parolamı Unuttum