The Game Awards İzleyici Sayısı Geçen Yıla Göre Ciddi Artış Gösterdi

Paylaşılan bilgi geçen yıla göre %73 artış olduğuna işaret ediyor

Geoff Keighley, The Game Awards 2019 ile ilgili merak edilebilecek bir bilgiyi paylaştı. Buna göre bu yıl düzenlenen tören bugüne kadarki en yüksek izleyici sayısına ulaşmış durumda.

Keighley twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 2019 şovunun canlı yayınlarda 45 milyonun üzerinde izleyiciye ulaştığını ve bunun da geçtiğimiz yıla göre %73’lük bir artışa tekabül ettiğini ifade ediyor.

Kimileri oyunların Oscar töreni olduğu görüşünde, kimileri eleştirmekte; amma velakin TGA, her hâlükârda oyun dünyasının önemli etkinliklerini arasına adını yazdırdı. Bu yıl gelen duyuruları geçmiş yıla kıyasla zayıf bulanlar da var, özellikle bir konsol duyurusunun gelmesinin önemli olduğu kanaatinde olanlar da. Sonuçta izleyici sayısı verileri şovun her geçen yıl biraz daha büyüdüğüne işaret ediyor.

Keighley, epey emek verdiği programın her geçen yıl bir adım daha büyümesi için gayret gösteriyor. Bu yıl The Game Festival ile şova yeni bir şeyler eklemek konusunda istekli olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Önümüzdeki yıllarda da benzer adımlar bekleyebiliriz. Bakalım TGA 2020’de bizleri nasıl bir tablo karşılayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum