The Godfather 3'ün Yeni Versiyonu Aralık Ayında Yayınlanancak!

Godfather da 2020'den nasibini alacak

Francis Ford Coppola denilince akla gelen ilk iş şüphesiz The Godfather serisi. Tüm sinema tarihi içinde unutulmaz bir konumda olan Godfather'ın üçüncü filmi bazı hayranlara göre büyük bir hayal kırıklığı. 2020 yılına geldiğimizde kültleşmiş filmlerin yeniden çekildiğine tanıklık ettik, neyse ki Godfather 3 için böyle bir şey olmayacak. Film sadece bir takım düzenlemelerden geçerek yeni versiyonuyla izleyicilere sunulacak. Paramount Pictures'tan gelen açıklamaya göre Coppola'nın yeni Godfather 3 düzenlemesi yazar Mario Puzo'nun orijinal finalini içerecek. 

Bu yeni düzenleme yine bizzat Francis Ford Coppola tarafından yapılacak ve The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone adıyla vizyona girecek. Aralık ayında kısa bir süre için vizyona girecek olan film daha sonra dijital ve disk formatında elde edilebilecek. Bu yeni versiyonla ilgili konuşan Coppola, "THE GODFATHER, Coda: The Death of Michael Corleone ismi benim ve Mario'nun tercih ettiği isimdi. Finalin bu versiyonuyla birlikte yeni bir başlangıç ve son yaratacağım. Bazı sahneleri düzenleyerek, müziği ayarlayarak. Bu değişiklikleri elimizde bulunan saklanmış görüntüler ve sesler ile yapacağız. Bana göre bu Godfather ve Godfather 2'ye daha çok yakışan bir final olacak. Jim Gianopuloso ve Paramount'a bu fırsat için teşekkür ederim." diyerek yeni versiyonu doğruladı.

Paramount Pictures çatısı altında Aralık ayında izleyeceğimiz bu yeni final çok büyük bir tartışmayı da beraberinde getiriyor. 30 sene sonra bir filmi düzenleyip yeniden piyasaya sürmek ne kadar doğru bilinmez ama herkes için tatmin edici bir final yapılabilirse çok sayıda Godfather hayranının içlerindeki o ukte bir nebze olsun azalacaktır. Francis Ford Coppola'nın elinde 30 sene sonra belki de yarım bıraktığı bir işi tamamlamak için bir fırsat var. Bu fırsatın nasıl şekilleneceğini ise 3 ay sonra öğreneceğiz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum