İşte The International 4'ün Program Detayları

The International 4, büyük ödül havuzuyla geliyor.

Valve, dünyanın şu ana kadar en büyük ödül havuzuna sahip olan (şu an itibarı ile 9.5 milyon doları aşmış durumda) online oyun turnuvası The International 4'ün detaylarını açıkladı. Etkinlik dört bölüme ayrıldı ve her bölümde birbirinden heyecanlı maçlar yaşanacak. Açıklanan program ise şöyle oldu:

 Temmuz 8 - Wild Card Tournament

 Daha önceki yazımızı (International 4 Takımları Açıklandı) okuduysanız, Valve'nin bir kontenjanı her bölgesel grubun ikincilerinin arasında oynayacağı maçların galibine vereceğini hatırlarsınız. Bu ikinci takımlar 8 Temmuz'da BO3 (Best of Three) sistemiyle maç oynayacak ve kazanan Round Robin'e geçmeye hak kazanacak.

 Oynayacak takımlar ise: Team Liquid, MVP Phoenix, CIS Gaming ve Virtus.pro

 Temmuz 9-12 - Round Robin

 On altı takımın hepsi birbiriyle oynayacak. En başarılı iki takım ana organizasyonda direkt üst gruba girecek. Sonrasında gelen sekiz takım ise turnuvanın 3. bölümü olan Ranking'e geçiş yapacak. En altta kalan 6 takım ise elenecek.

 Temmuz 13-14 - Ranking

 4 takımdan oluşan iki grup BO3 sistemiyle maç oynayacak. Gruplardaki 1. takımlar üst gruba girerken, sonuncu takımlar turnuvadan elenecek. Diğer takımların hepsi alt gruba girecek.

 Temmuz 18-21 - The International Ana Organizasyonu

 Daha önce belirttiğimiz "üst ve alt gruba giden takımlar" eleme usulü ile finalde Aegis'in ve daha birincilik ödülü belirtilmese de çok yüksek meblada bir para ödülü için çarpışacaklar.

 DotA 2 Blog'dan alınan Ana Organizasyon gruplarının şeması ise şöyle:

Upper Bracket (üst grup) ve Lower Bracket (alt grup) Şeması

 DotA 2, hatta bütün oyun camiasının heyecanla beklediği turnuvaya gittikçe yaklaşıyoruz. Bu senenin favori takımı "Uzak Doğu'nun All-Star takımı" DK olarak gözükse de turnuvaya katılan bütün takımlar çok güçlü. Özellikle yeni kurulan NewBee, Titan gibi takımlar oyunlarıyla göz dolduruyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum