The Last of Us 2 ve Ghost of Tsushima'nın Yeni Çıkış Tarihleri Belli Oldu

Sony'den sürpriz açıklama

Sony, PS4 sahiplerinin en çok beklediği iki oyun için kesin çıkış tarihi açıklamalarını yaptı ve PS4 sahiplerinin bu yaz The Last of Us 2 ve Ghost of Tsushima'ya kavuşacağını müjdeledi.

Buna göre The Last of Us 2, 19 Haziran'da çıkacak; Ghost of Tsushima ise bu tarihin bir ay sonrasında, 17 Temmuz'da çıkış yapacak. Ghost of Tsushima için hafif bir gecikme yaşandığı görünüyor ama yine de kısa arayla iki oyunun birden çıkacağını görüyoruz. Oyun 26 Haziran'da çıksa iki oyun arasındaki süre çok kısa olacaktı.

Muhtemelen son zamanlarda The Last of Us 2'ye dair yaşanan sızıntıların hızlanması ve oyundan çok ciddi spoiler içeren sahnelerin yayılması bu tarih kararının verilmesinde etkili oldu. SIE Başkanı Hermen Hulst, "bu zor koşullarda bitiş çizgisine ulaşabildikleri için Naughty Dog ve Sucker Punch Productions ekiplerini kutluyorum"  şeklinde bir açıklama yaparak çıkış tarihlerini bildirmiş.

Ayrıca PlayStation camiasına da sabırları için teşekkür etmeyi ihmal etmemiş Hurst.

Biz de bu iki oyunun yolunu gözleyen herkese gözünüz aydın diyoruz :)

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
27 Nisan 2020 22:07

keşke reklam etmeyip şubat'ta çıkartsaydınız şunu. tek tesellim henüz spoiler yememek ne kadar sürer onu da bilemiyorum.

ocelot1789
27 Nisan 2020 21:09

19 Haziran güzel bir tarih. Bu sızıntıların daha da yayılmaması için de gereken bir önlem. Sonbahara vs. kalsaydı işimiz yamandı.

Parolamı Unuttum