The Last of Us Dizisi, Game of Thrones'la Aynı Hataya Düşmeyecek

Oyunlar dışında hikaye anlatımı yok

The Last of Us'ın yönetmeni Neil Druckmann, Hollywood Reporter'a verdiği röportajda HBO'da yayınlanacak dizinin video oyun serisinin ötesine geçmeyeceğini söyledi.

Druckmann, Game of Thrones ile aynı hatayı yapmayacaklarının altını çiziyor. Bildiğiniz gibi Game of Thrones dizisi özellikle de son birkaç sezonunda kitapların ötesine geçmiş, George R.R. Martin'in hikayesinden uzaklaşmıştı. Özellikle de 5. sezondan sonra hikaye anlatımı bakımından gerileme yaşadığını düşünülen dizinin son sezonundaki büyük değişiklikler de pek hoşa gitmemişti. Zaten George R.R. Martin de kitap serisi için düşündüğü sonun bundan çok daha farklı olduğunu söylemişti.

Druckmann, kesinlikle oyunları uyarlamanın dışında hikayeler anlatmak gibi bir planlarının olmadığını söylüyor. "Game of Thrones ile aynı hataya düşmeyeceğiz, çünkü Part II ucu havada biçimde bitmiyor" dedi.

Druckmann daha önce de The Last of Us TV dizisinin oyunlara sadık kalacağını belirtmiş, hatta bu uyarlamanın "bugüne kadarki en iyi, en otantik oyun uyarlaması" olduğunu da iddia etmişti. Druckmann o röportajında da şunları söylemişti: "Bazen uyarlamalar kaynak materyalleri yeterince güçlü olmadığından başarılı olamıyor. Bazense o uyarlamayı yapanlar kaynak materyali anlayamadığı için başarılı olamıyorlar".

Dizinin dokuz bölümden oluşan ilk sezonu HBO ekranlarında 15 Ocak'ta başlayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum