The Last of Us Dizisinde İkinci Oyundan Karakterler De Görebiliriz

Neil Druckmann'dan belirsiz bir ipucu

HBO birbirinden büyük yapımlarla karşımıza çıkan bir kanal ve dizileri de gerçekten üst düzey kaliteli. Kanalın gelecek dönemdeki yeni bombası ise Sony ortaklığıyla birlikte hazırlanan The Last of Us dizisi olacak.

The Last of Us'ın yazarı, dizide de Chernobyl'in yazarı Craig Mazin ile birlikte çalışacak olan Neil Druckmann, Kadınlar Günü vesilesiyle yazdığı tweet'te dizide The Last of Us: Part II'den karakterler göreceğimize dair ipucu vermişe benziyor.

HBO, Kadınlar Günü kutlama mesajında Game of Thrones'tan Westworld'e kadar çeşitli dizilerinin öne çıkan kadın karakterlerini gösteren bir video paylaştı, buna cevap veren Druckmann ise "Ve artık Ellie, Riley, Tess, Marlene, Maria, X X X X ve birkaç isme daha sahipsiniz! ;)" dedi.

İlk beş ismi zaten çok iyi biliyorsunuz, ama bu mesajda dikkat çeken ilk kısım Druckmann'ın sansürlediği dört harfli isim. Bu isme dair şimdilik sadece tahmin yürütebiliyoruz ama bunun Ellie'nin annesi Anna olabileceği düşünülüyor. Her ne kadar kendisini ismen biliyor olsak da Ellie'yi doğurduktan bir gün sonra ölmüş olduğu için oyunda kendisini hiç görmedik. Marlene'in de yakın arkadaşı olan Anna'yı bir şekilde dizide görmemiz olası.

Mesajdaki ikinci önemli kısım ise 'birkaç isim daha" cümlesi. Kadın karakterlerden bahsettiğimize ve saydığı isimler de ilk oyundan olduğuna göre geriye ikinci oyunda göreceğimiz yeni karakterler kalıyor. Bu da dizinin hikayesinin ilk oyunla sınırlı kalmayacağını, öncesi / sonrası şeklinde daha geniş bir zaman çizelgesi sunabileceğini gösteren bir detay.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum