The Last of Us Dizisinin Müziklerini, Oyunun Bestecisi Yapacak

Tanıdık melodiler

The Last of Us ve The Last of Us Part II'nin müziklerinin arkasındaki isim olan Gustavo Santaolalla, HBO'nun The Last of Us dizisinin de müziklerini yapacak.

Haberi The Last of Us oyununun yönetmeni Neil Druckmann verdi. "Bu çok heyecan verici! Gustavo Santaolalla inanılmaz müzikal yeteneğini The Last of Us Part II'ye vermekle kalmıyor, HBO'nun The Last of Us dizisinde de bize katılıyor!" diyen Druckmann, bu durumdan son derece memnun görünüyor.

The Last of Us'ın müziklerinin ne kadar atmosferik olduğunu burada tartışmaya gerek bile yok, oyunun gerilimi ve yaşattığı duyguları destekleyen inanılmaz müzikler çıkarmıştı Santaolalla. Kendisini belki The Last of Us oyunuyla tanıyordunuz ama Brokeback Mountain ve Babil filmlerindeki işleriyle iki sene üst üste Oscar ödülü kazandığını da eklemek lazım.

HBO'nun The Last of Us dizisini Neil Druckmann ile Chernobyl'in yaratıcısı Craig Mazin birlikte yazıyorlar. Santaolalla'nın da dahil olmasıyla birlikte uyarlamanın beklentileri karşılayacağına dair inancımız iyice artmış durumda.

Aşağıya da The Last of Us'ın tema müziğini bırakayım bari de azıcık nostalji olsun :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum