The Last of Us’ın 3. Bölümü Dizinin İzleyici Rekorunu Kırdı

Her yeni bölüm bir öncekini geride bırakıyor

HBO, uyarlamalar konusunda gayet başarılı bir performans sergiliyor; bu konuda pek bir şüphe yok. Bu tablo, The Last of Us dizisi için de geçerli.

Svetlana Aleksiyeviç’in (-ki kendisi beğendiğim yazarlardandır) kitabından uyarlanan Chernobyl dizisinde de imzası bulunan Craig Mazin’in, Neil Druckmann ile el ele verip nasıl bir işe imza atacağını merakla bekliyorduk; sonunda beklediğimiz diziye kavuştuk.

Şu ana kadar ilgi çeken ve beğenilen bir dizi olduğunu söylemek mümkün. Bu durum, izleyici sayılarıyla da teyit ediliyor. HBO verilerine göre; dizinin 3. bölümü, bir önceki bölüme göre %12’lik artışla 6,4 milyon izleyiciye ulaşmış ve böylece dizinin en çok izlenen bölümü olmuş durumda. Yayınlandıkları gece dizinin ilk bölümü 4,7 milyon, 2. bölümüyse 5,7 milyon kişi tarafından izlenmişti. HBO’nun paylaştığı bilgiye göre; dizinin ilk 2 bölümünün ortalama izlenme sayıları da 21,3 milyona ulaşmış.

Bütün bu verilerden hareketle, önümüzdeki dönemde yeni rekorlar gelebileceğini söylemek mümkün. Bakalım HBO’nun en çok izlenen dizileri listesinde nasıl bir yer edinecek kendisine. 4. bölümü de merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum