The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom’dan Yeni Oynanış Videosu Paylaşıldı

10 dakikalık bir tura çıkalım...

Bugün The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom’dan bir oynanış videosu paylaşılacağı açıklanmıştı, merakla bekliyorduk, en sonunda kendileri teşrif ettiler, biz de muradımıza erdik:

Fragmanda Breath of the Wild’dan aşina olduğumuz özelliklerin yanında Recall gibi yeni özellikleri de görüyoruz. Bu özellik kayaların üzerinde kullanılıp bir nevi asansör işlevi üstlenebiliyor gördüğümüz kadarıyla :) Tabii diğer özelliklerde gördüğümüz gibi farklı kullanım alanlarını da keşfedebiliriz oyunda.

Fuse bir diğer yeni özellik, Link’in elindeki ağaç dalıyla bir kayayı birleştirip yeni bir silah oluşturduğunu gördük. Link, bu özelliği kullanarak uzunca bir mızrak da yaptı, nehri geçmek için bir bot da. Ama en dikkat çeken örneklerden birisi yaratıklardan düşen gözlerden birini bir okla birleştirdiğinizde hedefe kitlenen bir ok yapabildiğinizi gördüğümüz sahneydi herhalde, resmen güdümlü ok kullanıyoruz :) Bu özellikle neler yapabileceğini görmek için sabırsızlıkla bekliyorum.

Yeni düşmanlarımız da var, Construct onlardan birisi mesela. Fragmanda birkaç çatışma örneği izledik. Fuse özelliğiyle oluşturulmuş ekipmanları düşmanlarımızın da kullanabildiğini de görmüş olduk.

Zelda: Tears of the Kingdom ile buluşmamıza yaklaşık 1,5 ay kadar bir süre kaldı; 12 Mayıs’ta geliyor. Zaten dört gözle bekliyorduk, fragmanı görünce de hevesimiz katlandı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum