The Long Dark, Aralık Ayında Genişleme Paketine Kavuşuyor!

Bol bol yeni içerik oyuna eklenecek

Zamana ve soğuk hava şartlarına yenik düşmeyen The Long Dark, ilk ücretli ek paketine 5 Aralık itibariyle resmen kavuşuyor. Tales from the Far Territory ismi ile bilinen ek paketin detaylarını paylaşan Hinterland Studios, oyuna gelecek yeniliklerden de detaylı olarak bahsetti.

İlk olarak ek paketten bahsedelim... Her biri 8-10 hafta arasında çıkış yapacak 6 parçalı bu ek paket, 12 ay içerisinde tamamlanacak bir hikayeye sahip olacak. Bu 6 parçanın tamamı, oyunun hayatta kalma modunun üzerine kurulmuş durumda. Fakat Hinterland bu parçaları lineer bir hikaye ile süsleyecek.

Ek paket ile birlikte oyuna dikkat çekici güncellemeler de gelecek. Örneğin oyuncular artık haritada, içerisinde hayatta kalabilmek için büyük önem arz eden tedarik kutuları bulabilecek. Bununla birlikte kendinize, Amerikan yerlilerinin kullandığı travois isimli çerçeve yapıyı inşa edebileceksiniz. Bu yapı, daha fazla eşyayı sürükleyerek taşımanıza yardımcı olacak.

Tales from the Far Terrority ile birlikte ptarmigan isimli kış kuşu da oyuna ekleniyor. Bu kuşun hem kendisinden hem de tüylerinden yararlanabileceksiniz. Fakat yeni ek paketin en tehlikeli düşmanı, puma olacak. Dağlarda karşılaşabileceğiniz pumalar, hayatta kalabilmeniz için aşmanız gereken bir engel olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum