The Mandalorian, Üçüncü Sezon Hazırlıkları Çoktan Başlamış

Disney, dur durak bilmiyor

Disney+'nın çıkış dizilerinden birisi olan The Mandalorian yayınlandığı ilk günden bu yana Star Wars hayranlarının yüzünde tebessüm oluşturmayı başarabildi. Hatta Disney adına bu hissi yaratabilen tek Star Wars projesi olan Mandalorian, yoluna dolu dizgin devam ediyor. Henüz dizinin ikinci sezonunun resmi yayın tarihi bile açıklanmadı ama gelen haberler Disney'in çoktan üçüncü sezon hazırlıklarına başladığını belirtiyor.

Variety'nin haberine göre dizinin yaratıcısı ve yapımcısı olan Jon Favreau şimdiden üçüncü sezonu yazmaya başlamış. Ayrıca dizinin sanat departmanıyla Lucasfilm'in yaratıcı direktörü Doug Chiang da şimdiden üçüncü sezonun konsept çalışmalarına başlamış bile. İkinci sezonun çekimleri bu yılın ilk aylarında tamamlanmıştı ve işin düzenleme kısmına geçilmişti. İçerisinde bulunduğumuz karantina durumu nedeniyle üçüncü sezonun çekim tarihini kestirmek güç, ancak daha henüz görmediğimiz bir ikinci sezonun hazır olduğunu bilmek sevindirici.

İkinci sezon ile birlikte Bebek Yoda'nın Güç ile olan bağının daha fazla işleneceğini biliyoruz. Hatta dizi kadrosuna dahil edilen Rosario Dawson'un Clone Wars animasyon dizisinin sevilen karakteri Ashoka Tano'yu canlandırma ihtimali de epey yüksek. Tüm bunları düşününce elimizde Mandalorian'ın geleceği adına heyecanlanacak çok fazla neden var gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum