The New Colossus'ta Naziler, Amerikan Halkını Ele Geçiriyor

 Direnin Amerikalılar!

Wolfenstein II: The New Colossus'ta oyuncular oldukça kapsamlı Nazi baskınına maruz kalacak. Oyuncular, Nazilere ve onların hükmü altında olan robotlarına bazen de robotik köpeklerine ateş edecekler. Dün MachineGames tarafından paylaşılan yeni videoda Amerika'nın Nazi kontrolü altına alınması için yapılan propaganda gösteriliyor. Naziler Amerikan halkını etkisi altına almak için korkutucu taktikler uyguluyorlar.

Yukarıdaki videoda gördüğünüz gibi Naziler, Amerikan halkına Alman kültürünü aşılamak için çeşitli TV programlarını kullanıyor. ''German or Else!'' programının küçük bir kesiti yer alan videoda sunucu ''güçlü, itaatkâr, kuvvet, hız ve üstünlük'' kelimelerinin tanımlarını okuyor. Yarışmacılar ise bu kelimeleri bilmeye çalışıyor. Sonunda yarışmayı kazanamayan, askerler tarafından götürülüyor.

Wolfenstein II: The New Colossus, 27 Ekim 2017'de PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında satışa çıkacak. Oyunu şuan PlayStation Store'da 209 TL, Xbox One'da 311,25 TL ve Steam'de 266 TL fiyatla önsipariş vererek satın alabilirsiniz. 

Artık Nazilerin kellelerini uçurabilirsiniz Oyungezerler!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum