The New Mutants Amazon'da Önce Ön Siparişe Açıldı, Sonra Kaldırıldı

Durum iyice ilginç bir hal alıyor

Fox-Disney anlaşmasının arasında adeta sıkışıp kalan The New Mutants için işler oldukça garip bir şekilde ilerliyor. Filmin vizyona girip, girmeyeceği epey bir süre belirsizliğini korudu. Filmin yayın servisleri üzerinden yayınlanabileceği söylenirken Disney, filmin 3 Nisan'da vizyona gireceğini duyurulmuştu ve ortalık biraz sakinleşmişti. Ancak yaşanan salgın olayları The New Mutants'ın akıbetini bir kez daha değiştirdi ve film bir süreliğine Amazon üzerinden ön siparişe açıldı. 

Aslında filmin henüz resmi olarak vizyondan çekildiği açıklanmadı ama Amazon'daki bu satışın ardından yakın zaman içerisinde resmi açıklamada gelir. İşin ilginç taraflarından birisi de şu an 25.99 dolardan The New Mutants siparişi veren kullanıcılar filmin yayın tarihini bilmiyor. "Bu filmi mümkün olan ilk fırsatta elde edin!" açıklaması haricinde başka bir bilgilendirme de mevcut değil. Muhtemelen filmin olası vizyona girme durumu halinde para iadesi yapılacaktır. 

The New Mutants özünde çok değişik bir tarz hedeflemişti ve bu farklılığıyla ilgi çekmeyi başarmıştı. Korku türünü çizgi roman uyarlamalarıyla birleştirmeyi hedefleyen The New Mutants aslında kadrosuyla da büyük umut vaat ediyordu. Özellikle Magik çok sayıda hayranı heyecanlandırmayı başarmıştı. Ancak işler istenildiği gibi gitmedi. Filmin şu anki açıklamasında "İçerik üreticisiyle olan anlaşmamız şu an için bu ürünü satmamıza izin vermiyor." yazıyor. 

The New Mutants'ın bir nevi kader ortağı olan Dark Phoenix vizyona girdikten sonra çok ciddi eleştiriler aldı. Belki bu vizyona girmeme durumu New Mutants'ı biraz kurtarabilir. Tabii halen resmi bir vizyon iptali açıklaması olmaması durumu epey karışık hale getiriyor. Çok düşük bir ihtimal de olsa filmin vizyona girmesinin ardından satışların geçerli olma durumu da var. Bakalım New Mutants için gelecek neler gösterecek. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum