The Order: 1886'nın Oynanış Süresi ve Yeni Detayları

Londra sokaklarında kaç saat geçireceğiz?

Sadece hikaye moduna sahip oyunlarda oynanış süresinin daha uzun olmasını ister istemez bekliyoruz. The Order: 1886’nın oynanış süresi de bu sebeple merak ediliyor.

Oyun endüstrisinin içerisinde olan ve söylentilerinin çoğu doğru çıkan Shinobi602, PlayStation 4’ün beklenen oyunu hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Oynanış süresinin 8-10 saat, zorluğa ve etrafı araştırmanıza göre 10-12 saat olacağını söyledi. Oyunun çizgisel olduğunu belirten Shinobi602 araştırmaktan kastının her kuytu köşeye bakmak olduğunu belirtti.

Oynanış süresinin yanında oyun hakkında daha fazla bilgi edinme şansımız da oldu. Shinobi602’nin açıklamalarının geri kalanı şu şekilde:

“Bazı alanlar oldukça büyük ve kalabalık NPC’lerden oluşacak. Tam sayıyı bilemiyorum, ama bildiğim kadarıyla sanat çalışmalarındakine benzer kalabalık NPC’ler bulunacak. Yine de yüzlerce karakteri tek bir ekranda görmeyi beklemeyin derim.”

Shinobi602 bu noktadan sonra oyundan neler beklememiz gerektiğini ve gelecek incelemeler üzerine tahminlerini aktardı.

“Oyunu oynamadım, fakat oynamış olanlarla çok konuştum ve sizin gördüklerinizden daha fazlasını gördüm. Tahminimce incelemelerde oyunun üstüne fazla gelinecek. Örnek olarak yeterince yaratıcı olmadığı ve standart TPS oynanışına sahip olduğu için puan kıracaklar. Gördüklerimden sonra oyun hakkındaki kendi yorumumsa hikayenin harika olduğu. Eğer çizgisel, sinematik, hikayesi güçlü, az biraz korku elementleri barındıran, harika görselliğe sahip, alternatif bir Londra’da geçen ve tok bir TPS oynanışı olan bir oyun arıyorsanız The Order: 1886 sizi mutlu edecek.“

The Order: 1886, PlayStation 4 için 20 Şubat’ta çıkışını yapacak. Shinobi602’nin yaptığı açıklamalar hakkında sizin görüşleriniz neler?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum