The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition, Önümüzdeki Hafta Geliyor

2. oyunu beklerken ilkine güncelleme geldi

Obsidian Entertainment, 2019 yılında bizlere güzel bir sürpriz yapmış, The Outer Worlds’ü bizlerle buluşturmuştu. Evet, belki önceki oyunları kadar büyük bir RYO değildi; ancak bağımsız bir stüdyo vizyonuyla geliştirdikleri bu oyun da, oyun severlerden yine olumlu tepkiler almayı başardı.

Bu başarının ardından 2. oyun duyuruldu ve sonrasında da bir sessizliğe gömüldü; aylardır bir umutla yeni bir haber gelir diye bekliyoruz. Biz yeni oyunun çıkışını beklerken, Obsidian farklı şeylere odaklanmış belli ki; önce “bir tutku projesi” olarak tanımlanan Pentiment ile çıktılar karşımıza, şimdi de The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition duyurusu geldi.

Oyunun elden geçirilmiş, grafikleri güncellenmiş ve yeni nesil konsollara uyarlanmış versiyonu olan Spacer’s Choice Edition; ana oyunu ve ek paketleri içeriyor. Daha önce ana oyun ve ek paketleri satın almış olan oyuncular; kendi platformlarında (Xbox, PlayStation, PC) Spacer’s Choice Edition’a ücretsiz yükseltme hakkına sahip olacaklar.

> The Outer Worlds - İnceleme

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition, 7 Mart’ta geliyor. Bir kez daha oynamak için güzel bir fırsat olarak değerlendirilebilir mi, bence değerlendirilir :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum