The Quarry Az Kalsın Stadia'ya Özel Oluyormuş!

Kötü bir fikir olur muydu?

Gün geçmiyor ki ilginç bir haberle daha karşınıza çıkmayalım değerli Oyungezerler. Bugün elimize ulaşan yeni bilgilere göre Supermassive Games, son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz The Quarry'yi aslında Google Stadia'ya özel bir oyun yapacakmış. Bu karardan son anda dönülmüş.

Axios Games'in iddialarına göre stüdyonun yeni oyunları The Quarry ve High On Life, direkt olarak Stadia'ya özel oyunlar olacakmış. Hatta Google'ın oyunların geliştirilme sürecinde büyük bir rol oynadığı da belirtiliyor. Fakat Stadia'nın son dönemde küçülmeye gitmesi ile birlikte bu karar rafa kaldırılmış.

Bildiğiniz gibi Supermassive ve Google 2020 yılında bir anlaşmaya imza atmıştı. Fakat bu anlaşmanın ardından herhangi bir oyun üretilmedi.

The Quarry'nin hayatını ise Take-Two kurtarmış gibi görünüyor. Google ile ortaklığı rafa kaldıran Supermassive Games, gelişim sürecinin son dönemlerine yaklaşırken Take-Two'nun saflarına geçmeyi başarmış. Oyunun şu anda Playstation, Xbox ve PC üzerinde satışta olduğunu hatırlatalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum