The Umbrella Academy 3. Sezon Hakkında Bildiklerimiz

Netflix'in en garip takımı geri dönüyor

2019 yılının Şubat ayında yayın hayatına başlayan The Umbrella Academy, yayınlandığı günden beri hayranlar tarafından geçer not almayı başarıyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında ikinci sezonunu da izlediğimiz diziden üçüncü sezon için beklentiler de yüksek. Geniş kadrosu, ilginç karakterleri ve heyecan uyandıran hikayesiyle The Umbrella Academy'nin üçüncü sezonu büyük potansiyel vaat ediyor. Netflix'ten onayı da kapan yeni sezona dair neler biliyoruz şöyle bir bakalım; 

The Umbrella Academy Üçüncü Sezon Ne Zaman Yayınlanır?

Netflix dizileri yeni sezon yayınladığı zaman tüm bölümlere aynı anda ulaşabiliyoruz. Bu yüzden net bir yayın tarihi vermeleri biraz gecikebiliyor. Ancak Umbrella Academy özelinde şunu biliyoruz ki üçüncü sezon çekimleri önümüzdeki Şubat ayında başlayacak. İkinci sezon Nisan 2019'da duyurulmuş ve Temmuz 2020'de gelmişti. Aynı süreyi göz önüne alacak olursak 2022 Şubat'ına kadar yeni sezonu izlememiz oldukça olası. En büyük beklenti ise dizinin 2021'in Noel zamanına yetişmesi üzerine. 

3. Sezon Kadrosu Nasıl Şekillenir?

Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher ve Justin H. Min gibi kilit isimler üçüncü sezon ile birlikte yeniden dizide kendi karakterlerini canlandıracaklar. İkinci sezonun sonunda gördüğümüz Sparrow Academy'i de düşünecek olursak bu alternatif evren kahramanları da üçüncü sezonda yer alacak gibi gözüküyor. Yeni karakterleri kimlerin canlandıracağı henüz belli değil ama çekimlerin başlamasıyla birlikte bunları da öğreneceğiz gibi gözüküyor.

The Umbrella Academy'den Yeni Fragmanı Ne Zaman İzleriz? 

Fragmanla ilgili konuşmak için henüz çok erken gözüküyor. Ancak yine eldeki verilere baktığımız zaman her sezonun yayın tarihinden yaklaşık bir ay önce o sezonun fragmanını izliyoruz. Örneğin ikinci sezon fragmanı Temmuz ayının hemen başında yayınlanırken dizi 31 Temmuz'da çıkış yapmıştı. Yani fragmanı gördüğümüzde yayın tarihi açıklanmamış olsa bile bir ay sonrasını takviminizde işaretlemeyi unutmayın. 

Üçüncü Sezon Hikayesi Nereye Gidiyor?

İkinci sezonun sonlarında asıl ekibin bir kez daha dünyayı kurtardığına tanıklık ettik. Ancak yeniden geleceğe döndüğümüzde bazı şeylerin değiştiğinin farkına vardık. Bir nevi Back to the Future'da yeniden 1985'e dönüldüğündeki alternatif gelecek benzeri bir dünya gördüğümüz Umbrella Academy'de ayrıca Sparrow Academy'i de göreceğiz. Dizinin yapımcısı ve yürütücüsü Steve Blackman da üçüncü sezonu paylaştığı gönderiyle; "Aile ile tanışın" şeklinde açıklamıştı. Oldukça kaotik ancak bir o kadar eğlenceli bir üçüncü sezon bizleri bekliyor gibi gözüküyor.

Steve Blackman ve Michella Lovretta tarafından yazılacak olan üçüncü sezonu görmemiz için önümüzde en iyi ihtimalle bir yıl daha var. Tabii bu zamana kadar elimizde izleyecek çok sayıda başka dizi de bulunuyor. Netflix'in yeni dönemde Witcher'ın ikinci sezonuyla da birlikte özellikle gündemi son dönemde epey meşgul eden Disney+ ve HBO Max'e karşı tekrar güç kazanacağını düşünüyorum. Tüm bu yayın servisleri rekabeti en çok biz izleyicilere yarayacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum