The Walking Dead Season 3'ten Ses Geldi!

Çizgi-romana yaklaşıyoruz...

Telltale Games'i bugünlere getiren yapım The Walking Dead'in yeni sezonu için uzun süredir ses çıkmıyordu (böyle yazınca da "nankör" damgası vurmuş gibi oldum :)). Fakat IGN'den gelen haber, oyunla ilgili ilk videonun yakında çıkacağını müjdeledi.

Pazar akşamı saat 10 sularında IGN tarafında ilk kez The Walking Dead Season 3 gösterilecek. Tabii bu videodan önce Telltale Games yeni sezonla ilgili ufak bir bilgi vererek ağzımıza bal çalmayı ihmal etmiyor: "Cesur bir hikâyeye giriş yapıyoruz." O cesur hikâyenin ne olabileceği Robert Kirkman'ın dediklerinde saklı aslında; fakat şunu söyleyelim ki bu hikâye ile birlikte Clementine'ın hikâyesini çöpe atmıyorlar tabii ki. Yeni hikâyenin yanında Clementine'ı da göreceğiz oyunda.

Gelelim The Walking Dead markasının yaratıcısı Robert Kirkman'in söylediklerine. Kendisi bu senenin başında yaptığı açıklamada zaman dilimi ve görebileceklerimiz anlamında Sezon 3'ün hangi noktayı kapsayacağına dair ipucu vermiş aslında. Kirkman, "Clementine'ı bir şekilde görürken öte yandan hikâyede şu anda çizgi-romanın geçtiği noktaya yaklaşacağız" demişti. Eğer o noktaya yaklaşırlarsa -çizgi-romanı takip eden bir insan olarak- epey heyecan verici Walking Dead ortamına tanık olacağız diyebilirim... (Heyo!)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum