The Walking Dead: The Final Season'ın Tamamlanma Şansı Çok Düşük

Yazık oldu Clem'e

Telltale Games'in aniden kapanma kararı alması hepimizi çok şaşırttı, özellikle de işlerine aniden son verilen çalışanlar için kabus gibi bir gün olduğunu tahmin edebiliyoruz. Telltale bu kapanma sürecinde hangi oyunların devam edeceğine dair net bir açıklama yapmadığı için de özellikle de The Walking Dead The Final Season'ın akıbeti merak konusu.

Bir çok Telltale oyununda seslendirme yapmış olan ve özellikle The Walking Dead'deki Clementine'i seslendiren Melissa Hutchison yayınladığı mesajında stüdyonun düştüğü duruma dair hayal kırıklığını paylaştı ve The Walking Dead hakkında da konuştu.

"Ben de maalesef sizler gibi tüm bunların nasıl gerçekleştiğine dair detaylı bilgiye sahip değilim, The Walking Dead'in son sezonunun kaderi ne olacak onu da tam olarak bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla Episode 2 yayınlanacak ve sonrası olmayacak" diyen Hutchison kesin konuşmaktan çekinse de şöyle devam etmiş: "Sizlerin Clem'in yolcuğunun sonlandığını göremeyecek olmanız beni derinden üzüyor. Bu oyunu yapan inanılmaz yetenekli isimlerin o sıkı çalışmalarının sonucunu göremeyecek olmaları, bunun yerine kendilerini iş arar durumda bulmaları da beni çok üzüyor"

USGamer da benzer bir duyumu paylaşmış ve kaynaklarının The Walking Dead'in son sezonunun ikinci bölümünden sonrasını tamamlanacağını söylemişti. Episode 2 25 Eylül tarihinde yayınlanacak ama eğer bu şekilde yarıda kalacaksa o oyunu kim niye satın alsın, kim niye oynasın, onu hiç bilmiyorum. Telltale "önümüzdeki haftalarda ürün portföyümüze dair açıklamalar yapacağız" demişti, stüdyodan net bir cevap gelene kadar TWD hakkında az da olsa bir umut olabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum