The Witcher 3 De Epic Games Store'a Geliyor

Önümüzdeki haftaların bedava oyunu olabilir mi?

Epic Games dünden beri gündemin bir numaralı maddesi oldu, gerçekten de PR konusunda çok başarılı bir stüdyo kendisi. Önce Epic Games Store'da bu akşam verilecek olan bedava oyunun Grand Theft Auto V olduğu söylentileri çıktı ve büyük heyecan yarattı. Henüz %100 kesinleşmemiş olsa da (%99 diyelim) Epic Games'in bu kadar büyük bir oyunu bedava verebilmek için nasıl bir anlaşma yaptığını da merak ediyor insan. Bunun ardından Unreal Engine 5 tanıtıldı ve yine ağzımız açık kaldı. Şimdiyse sırada bir diğer haber, ya da yine söylenti var diyelim.

Bu sabah Epic Games Store'da The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition listelendi, sonrasındaysa kaldırıldı. Ancak oyunun thumbnail resimleri hala daha EGS sunucularında duruyor, aşağıda gördüğünüz resim doğrudan epicgames sunucusundan mesela:

The Witcher 3'ün Epic Games Store'a geliyor olması aslında başlı başına büyük bir haber değil. Ancak bunun zamanlaması bir hayli ilgi çekici ve mağazadaki sayfanın da şu an açık olmamasını Epic Games'in yine bir sürprize hazırlandığı şeklinde yorumlamak mümkün. Tahminim Epic Games Store'un önümüzdeki haftalarda da The Witcher 3'ü bedavaya vererek altın vuruş yapacağı şeklinde :)

Tabii bu konuda yanılıyor olma ihtimalim de yüksek, bunu sadece tahmin olarak belirttiğimi tekrarlayayım. Yine de eğer Epic, GTA V ve The Witcher 3 gibi iki dev oyunu bu şekilde yeni oyuncularla, üstelik ücretsiz olarak buluşturursa hanesine çok büyük artı puanlar ekleyeceği de kesin.

YORUMLAR
bLack_mamba
14 Mayıs 2020 15:59

Epic games  büyük şeyler planlıyor.

sSnake
14 Mayıs 2020 14:09

Aslında sabah listelenmedi ben şahsen dün akşam saatlerinde mağaza sayfasında Browse sekmesine geçince bir an en başta Goty sürümünü gördüm ve o sırada fiyatı da 75₺ olarak listelenmişti. Ancak sonrasında yakında gelecek şeklinde satışa kapalı hale geldi. Şu anda da belirttiğiniz gibi söz konusu sayfa tamamen kaldırıldırılmış durumda.

Halihazırda epicdata.info sitesi üzerinde -ki Steamdb sitesinin EGS versiyonu, iki tane Mystery Game listelendiği görülmekte. Buna karşılık Witcher 3 goty sürümünün de bugün efektif olacağı görülüyor. Yani bir ihtimal bugün çifte vuruş yapabilir de Epic. Belki de ilerleyen hafta veya günlerde. Bekleyip göreceğiz.

creepylord
sSnake
15 Mayıs 2020 09:57

indirimde ve 25 tl civarı görmüştüm bende dün. kaldırıldı mı? siteye giremiyorum şu an :D

sSnake
creepylord
15 Mayıs 2020 10:28

Evet dün itibariyle indirime girdi ve ücretsiz oyun olma ihtimalinden de çıktı artık. Şu an mağazada görebiliyorum ben fiyatı da 22.50₺ yüzde 70 indirimde.


Parolamı Unuttum