The Witcher 3 HD Reworked'in Yeni Versiyonu 2021'de Gelecek

İsmine NextGen eklenmiş

Mod yapımcısı Halk Hogan PL, The Witcher 3 topluluğunun en çalışkan üyelerinden biri olabilir. Kendisinin 5 yılı aşkın süredir üzerinde çalıştığı The Witcher 3 HD Reworked Project, Eylül ayında yayınlanan 12.0 Ultimate versiyonuyla birlikte tamamlanmıştı. Ama Halk Hogan PL daha fazla boş duramamış olsa gerek ki bu sefer de projenin NextGen versiyonuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor!

The Witcher 3 HD Reworked Project NextGen ismindeki bu yeni proje 2021 içerisinde karşımızda olacak ve oyundaki çok sayıda objeyi yüksek kaliteli halde bize sunacak. Aşağıdaki kıyaslama videosu gerçekten de verilen emeği çok net biçimde gösteriyor ve açıkçası biz bu Witcher 3'ü meğer nasıl grafiklerle oynamışız dedirtiyor :)

Mod yapımcısı, The Witcher 3'ün yeni nesil konsollar ve PC için yayınlanacak olan Yeni Nesil versiyonu için de CDPR'dan olası bir işbirliği için yanıt beklediğini söylemiş. CDPR'ın yıllardır yapmadığını tek başına yaptığını düşünürsek, bu tür bir işbirliği gerçekten de harika olurdu.

The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 Ultimate'i Nexus'tan indirebilir ve benim gibi NextGen'i beklemeye başlayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum