The Witcher 3, PS5'te Yılın En Yüksek Puanlı Oyunu Oldu

Elden Ring ve God of War Ragnarök'ü geride bırakarak

The Witcher 3: Wild Hunt'ın merakla beklenen yeni nesil versiyonları (ve PC'de yeni nesil güncellemesi) çıktı, ama ne çıkış! The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition'ın yeni nesil konsol versiyonları, aldıkları puanlarla Metacritic'in tahtına oturmayı başardı.

Geralt'ın bu epic macerasını yenilenen görseller, geliştirilmiş performans, çok sayıda oynanış geliştirmesi ile bir kez daha oyunculara sunan bu yeni versiyon içine gömülü çeşitli modlar ve The Witcher Netflix dizisinden esinlenen yeni içerik de bulunuyor.

Oyuna PC, PS4 ve Xbox One'da sahip olan herkese ücretsiz olarak sunulan bu yeni versiyonun puanları ise resmen göz alıyor diyebiliriz.

PS5 için The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition'ın şu anki puan ortalaması97.

Elden Ring'in PS5 puan ortalaması 96, God of War: Ragnarök'ün puan ortalaması ise 94.

Xbox Series için ise The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition puan ortalaması ise şu an için 95. Elden Ring 96 puan ortalamasına sahip, üçüncü sırada ise 95 puanla Vampire Survivors var. Ancak The Witcher 3'ün bu platformda şimdilik sadece 4 incelemesinin yayınlandığını da eklemek lazım, örnek grubu çok küçük anlayacağınız.

Elbette önümüzdeki günlerde PS5 ve Xbox Series için daha fazla incelemenin gelmesiyle birlikte ortalama düşebilir, ama yorumlardan yola çıkar ve kaliteyi de göz önüne alırsak bunun gerçekleşme ihtimali bir hayli düşük.

YORUMLAR
allalla
14 Aralık 2022 15:01

Yeni oyundan sayılır mı emin değilim ama Geralt ile yeniden yollara düşeceğim gibi görünüyor new+ ile.

Herkese iyi avlar!

Parolamı Unuttum