The Witcher Dizisi Bol Bol Yetişkin Tema İçerecek

Unicornları getirin, Geralt abimiz şov yapacak

İtiraf edelim, The Witcher oyunlarının en sevdiğimiz yanlarından biri de… eee… suya sabuna dokunmaktan sakınmamasıydı. Öyle ya… İlk Witcher çıktığında hepimiz canavarları falan boş verip bütün kartları toplamaya odaklanıyorduk. Hatta cadı madı demeden uçanı kaçanı… ııı… görüyorduk. Hatta ikinci oyunda “Kart neden yok??” diye ağlayan kaç kişi tanırım. Elf hamamına varana kadar tabii…

Görünen o ki Netflix’te yayınlanacak The Witcher dizisi de bu konuda kitapların ve oyunların izinden gitmekten çekinmiyor. Dizinin senaristi Lauren Hissrich geçen gün Twitter’dan paylaştığı bir mesajda bu duruma şaka yollu bir göndermede bulunmuş:

witcher-001

Az önce Ben’le birlikte The Witcher’ın sahnelerinden birini izledim ve işin özeti şu: Bu dizi 5 yaşındakilere göre değil. Hem de hiç.

> Netflix’in The Witcher Dizisi "Küçük Roller" İçin Oyuncu Topluyor

Dizinin yayın tarihi hâlâ belli değil. Bununla birlikte Lauren Hissrich çok sıkı çalıştıklarını ve 2019’a yetiştirmeye çalıştıklarını söylüyor. Ancak hızlı olmak adına kaliteden ödün vermeye niyetleri olmadığından ilk bölümün büyük bir ihtimalle 2020’ye kalacağını belirtmekten de geri kalmamış kendisi. Son olarak ilk sezonun 8 bölümden oluşacağı ve Netflix’in sonraki sezonlara şimdiden onay verdiği de bir süredir biliniyor.

Bekliyoruz bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum