The Witcher Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu Gibi

Sayılı gün çabuk geçer

Netflix bu yılın başlarında The Witcher dizisinin 2019 yılının son çeyreğinde yayınlanacağını açıklamış ama kesin bir tarih vermemişti. Aslında Netflix hala daha kesin tarih vermedi ama gelen son sızıntı bilgilerine göre dizinin yayın tarihi belli olmuş durumda: 20 Aralık 2019, Cuma.

Aynı kaynak dizinin ikinci sezon çekimlerinin de 2019 Aralık veya 2020 Ocak aylarında başlayacağını söylüyor, bu da muhtemelen ikinci sezonun da yine Aralık ayını hedeflediğini gösteriyor. Netflix bazen henüz yayına girmemiş diziler için bile yeni sezon anlaşmaları (veya birkaç sezonluk yeni anlaşma) duyurabiliyor, henüz The Witcher için böyle bir açıklama olmasa da dizinin çok sezonlu olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu bilgilerin kaynağı Recapped ismindeki blog sitesi. Sitenin kendisinde hiçbir görsel bulunmasa da aslen yayınlancak dizi veya filmlerdeki 18+ sahneler hakkında bilgiler veren bu sitenin güvenilmez bir kaynak olduğunu düşünmüş olabilirsiniz ancak kendileri Henry Cavill'in Geralt rolünde olacağını söyleyen ilk kaynaktı. "Onu tahmin etmekte ne var" diye düşünenler içinse sitenin Yennefer rolünde Anya Chalotra'nın oynayacağını da ilk haber veren site olduğunu ekleyeyim. The Witcher söz konusu olduğunda oradan gelen haberler çok büyük ölçüde isabetli oluyor.

Yine de sonuçta bu resmi bir bilgi değil, her ihtimale karşı şüpheyle yaklaşmak lazım ama yakın zamanda Netflix'ten de dizinin yayın tarihi konusunda resmi açıklamanın gelmesini bekliyoruz.

The Witcher dizisinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

YORUMLAR
Maximen
13 Mayıs 2019 17:42

Şu dizilerde fan kitlemesinin ağlamasına bayılıyorum ay o siyahi değilmiş ay geralt ı başkası oynamalıymış falan yav arkadaş adfafa bakın olm dalganıza takılmayın bu kadar her şeyi hayat sadece bunlardan ibaret değil diziyi böyle izleyerekte zevk alabilirsiniz ağlamaya gerek yok.

cavegamer3530
Maximen
15 Mayıs 2019 12:22

Ben ırkçı adamım dostum ciri gibi bembeyaz bir güzelliği siyahi görmek istemiyorum. ;D şaka bir yana izlemeye değer bir dizi olsunda isterlerse geralt ı kadın oynasın


ilke_kurtlutepe
Maximen
14 Mayıs 2019 10:01

Sıkıntı oynayan oyuncular değil, diziyi Netflix'in yapması.


Parolamı Unuttum